Canelons de bolets
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 capseta de pasta de canelons.
Farcit:
- 2 cebes,250 g de rovellons,500 g de fredolics,250 g de llenega o altres, 50 g de farina ,1/4 de l. de llet, 50 cc de vi ranci, sal, pebre, oli, 25 g de mantega.
Beixamel:
- 50 g de mantega,60 g de farina, 1 l de llet, sal,pebre,nou moscada, 50 g de formatge ratllat per gratinar.
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Plàtera de forn.
Batedor manual de varetes.
Cassola
Elaboració
Canelons:
Posem una cassola al foc amb aigua abundant, sal i un raig d'oli. Quan comença a bullir s'hi tiren les plaques d'una en una. Un cop cuites uns 15 minuts es posen en un recipient amb aigua freda. Quan es poden agafar amb les mans, es treuen una per una i es van col·locant a sobre de draps nets estesos en una taulell.
Farcit:
Es trinxen les cebes ben fines i es posen en una paella amb mantega i l'oli. S'ofeguen uns minuts a foc lent.
Mentre es preparen els bolets:Es renten bé per a treure'ls tota la terra i es trinxen ben petits.
S'afegeixen a la paella i se salten amb el foc viu per tal que se'ls vagi evaporant l' aigua; al mateix temps que la deixin anar.Se salen i s' empebren i s'hi afegeix la farina, i es remena tot bé.Després s'hi tira el vi, i quan ha fet el bull, s' incorpora la llet. Es cou tot amb el foc baix uns 5 minuts, remenant-ho perquè no s 'enganxi.
Ha de quedat una mica espès perquè no calgui dels canelons.Es deixa refredar totalment.
Quan és fred, es posen muntets de farcit sobre cada caneló, s' enrotllen i es col·loquen a la plàtera untada amb mantega.
Fins aquí es pot deixar tot preparat del dia abans a la nevera i tapat perquè no s' assequi. 
Beixamel:
En un cassó es desfà la mantega al foc i s'hi fregeix la farina.S'hi afegeix la llet calenta, sal, pebre i nou moscada.
Es remena amb el batedor manual de varetes per desfer els grumolls.Quan ha bullit uns 7 o 8 minuts a foc lent sense deixar de remenar es treu del foc i es cobreixen els canelons.Es posen per sobre uns dauets de mantega, formatge rallat i es gratinen.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 17850 visites.
 17850 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanida
 Amanida
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram