Canelons d'estiu
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 20 canelons El Pavo per bullir.
- 200g de pernil dolç.
- 1 llauna d'olives farcides.
- 4 ous dusos.
- 1 llauna de tonyina.
- 1 tomàquet madur.
- Maionesa.
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Bandeja de servir 
Elaboració
							Es fa una massa amb la picadora,amb tots els ingredients i es ratlla el tomàquet perquè 
quedi ben lligat.
Un cop bullits els canalons, s'emboliquen amb la massa i s'hi posa la maionesa per sobre.
Es ratlla un ou dur i el posem al damunt.Tot seguit els posarem a la nevera.
Els canelons se serviràn freds.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						1 plat
 
						Etiquetes: 
						1 plat  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 22228 visites.
 22228 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Amanida
 Amanida
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram