Canelons d'estiu

Ingredients

  • 20 canelons El Pavo per bullir.
  • 200g de pernil dolç.
  • 1 llauna d'olives farcides.
  • 4 ous dusos.
  • 1 llauna de tonyina.
  • 1 tomàquet madur.
  • Maionesa.

4 racions

Utensilis


Bandeja de servir

Elaboració

Es fa una massa amb la picadora,amb tots els ingredients i es ratlla el tomàquet perquè
quedi ben lligat.
Un cop bullits els canalons, s'emboliquen amb la massa i s'hi posa la maionesa per sobre.
Es ratlla un ou dur i el posem al damunt.Tot seguit els posarem a la nevera.
Els canelons se serviràn freds.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

22396 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: