Canelons d'estiu
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 canelons El Pavo per bullir.
- 200g de pernil dolç.
- 1 llauna d'olives farcides.
- 4 ous dusos.
- 1 llauna de tonyina.
- 1 tomàquet madur.
- Maionesa.
4 racions
Utensilis
Bandeja de servir
Elaboració
Es fa una massa amb la picadora,amb tots els ingredients i es ratlla el tomàquet perquè
quedi ben lligat.
Un cop bullits els canalons, s'emboliquen amb la massa i s'hi posa la maionesa per sobre.
Es ratlla un ou dur i el posem al damunt.Tot seguit els posarem a la nevera.
Els canelons se serviràn freds.
20min

Etiquetes:
1 plat
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
15358 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...