Pastís Bombó de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 175g de xocolata negra
  • 150g de sucre
  • 30g de mantega
  • 4 ous
  • Una cullerada de farina
  • Una culleradeta de postre de llevat Royal

6 racions

Utensilis

Muntador de clares
motllo desmuntable

Elaboració

Separeu la clara del rovell dels ous i deixeiu-los a part.
Ratlleu la xocolata.
Tireu en un pot la mantega, la xocolata ratllada i el sucre.Poseu-ho a foc lent i aneu
remenant amb una espàtula fins que obtindreu una pasta uniforme.No el retireu del foc fins
que la pasta es desenganxi tota sola.
Barregeu-hi els rovells tot remenant amb la espàtula.
Afegiu-hi la farina i el llevat i remeneu-ho tot molt bé.
Munteu les clares a punt de neu i barregeu-hi la pasta amb molta suavitat.
Unteu amb mantega un motlle rodó desmuntable d'uns 22 cm i enfarineu-lo.
Poseu-ho al forn preescalfat a 180º uns 30 minuts.

20min

Notes

El secret d'aquest pastís és que gairebé no duu farina. El resultat és que es desfà a la
boca provocant el "Ah! d'admiració de tothom el qui el tasta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4285 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

M carme diu:
He fet el pastis i ha estat tot un èxit!!!!!!!!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: