Pastís Bombó de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 175g de xocolata negra
- 150g de sucre
- 30g de mantega
- 4 ous
- Una cullerada de farina
- Una culleradeta de postre de llevat Royal
6 racions
Utensilis
Muntador de clares
motllo desmuntable
Elaboració
Separeu la clara del rovell dels ous i deixeiu-los a part.
Ratlleu la xocolata.
Tireu en un pot la mantega, la xocolata ratllada i el sucre.Poseu-ho a foc lent i aneu
remenant amb una espàtula fins que obtindreu una pasta uniforme.No el retireu del foc fins
que la pasta es desenganxi tota sola.
Barregeu-hi els rovells tot remenant amb la espàtula.
Afegiu-hi la farina i el llevat i remeneu-ho tot molt bé.
Munteu les clares a punt de neu i barregeu-hi la pasta amb molta suavitat.
Unteu amb mantega un motlle rodó desmuntable d'uns 22 cm i enfarineu-lo.
Poseu-ho al forn preescalfat a 180º uns 30 minuts.
20min
Notes
El secret d'aquest pastís és que gairebé no duu farina. El resultat és que es desfà a la
boca provocant el "Ah! d'admiració de tothom el qui el tasta.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2974 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...