Coc tradicional amb troçets de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 150 gr de sucre
- 150 gr de farina
- 150 gr de mantequilla
- 1/2 got de llet
- 1 ració de llevadura "Royal"
- 1 tauleta de xocolata
6 racions
Elaboració
- Precalentem el forn a 150 ºC
- Amb un bol fons i afegim el sucre i la mantequilla ( es recomanable desfer-la una mica per facilitar el procès)
- Tot seguit afegim els ous i batem bé durant 2 min.
- Afegim el mig got de llet ( per els qui no els i agradi la llet com es el meu cas, se li pot afegir un yogurt natural), la farina i la llevadura.
- Quan tinguem tota la massa homogènia afegim la xocolata ( jo la trossejo en dauets petits )i acabem de remanar bé per que quedi ven repartida la xocolata.
- En el bol en el que ho ficarem al forn l'untem amb mantequilla i espolsem una mica de farina per evitar que costi desenganxar-lo un cop fet.
- A una temperatura de 150ºC amb uns 30 min tindria que ser suficient ( cada forn es diferent) recomano anar revisant cada 5 min amb un escuradents per evitar que es cremi.
- Un cop tret se li pot afegir sucre "glasé" per donar-li color i un gust més dolç.
1h
Etiquetes: Coc, xocolata, pasteleria, pastís Coc trossets xoco Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5782 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.