Crec-crecs de xocolata

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de xocolata per fondre, negra o amb llet, a gust.
  • 50 grams d'arròs torrat inflat.
  • Mantega.

Utensilis

Una safata gran, un cassó, i un de més gran per a posar l'aigua del bany maria.
Una cullera de fusta.

Elaboració

Posar la xocolata en un cassó al bany maria per tal que es fongui.
Afegir l'arròs torrat quan sigui fos, tot remenant amb una espàtula de fusta.
Untar una safata amb mantega i anar-hi posant culleradetes d'aquesta pasta.
Quan ja estigui repartida la pasta per la safata, posar-la a la nevera, per tal que es refredi la xocolata més de pressa.

30min

Notes

Són uns bombons excel.lents per a menjar a qualsevol hora, si sou amants de la xocolata.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: