Crec-crecs de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 200 grams de xocolata per fondre, negra o amb llet, a gust.
- 50 grams d'arròs torrat inflat.
- Mantega.
Utensilis
Una safata gran, un cassó, i un de més gran per a posar l'aigua del bany maria.
Una cullera de fusta.
Elaboració
Posar la xocolata en un cassó al bany maria per tal que es fongui.
Afegir l'arròs torrat quan sigui fos, tot remenant amb una espàtula de fusta.
Untar una safata amb mantega i anar-hi posant culleradetes d'aquesta pasta.
Quan ja estigui repartida la pasta per la safata, posar-la a la nevera, per tal que es refredi la xocolata més de pressa.
30min
Notes
Són uns bombons excel.lents per a menjar a qualsevol hora, si sou amants de la xocolata.
Etiquetes:
Per inexperts
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1749 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.