Crec-crecs de xocolata
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 200 grams de xocolata per fondre, negra o amb llet, a gust.
- 50 grams d'arròs torrat inflat.
- Mantega.
Utensilis
Una safata gran, un cassó, i un de més gran per a posar l'aigua del bany maria.
Una cullera de fusta.
Elaboració
							Posar la xocolata en un cassó al bany maria per tal que es fongui.
Afegir l'arròs torrat quan sigui fos, tot remenant amb una espàtula de fusta.
Untar una safata amb mantega i anar-hi posant culleradetes d'aquesta pasta.
Quan ja estigui repartida la pasta per la safata, posar-la a la nevera, per tal que es refredi la xocolata més de pressa.
														
 30min
  30min 
Notes
Són uns bombons excel.lents per a menjar a qualsevol hora, si sou amants de la xocolata.
 Etiquetes: 
						Per inexperts
 
						Etiquetes: 
						Per inexperts  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3005 visites.
 3005 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram