Biscuit de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Amposta
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 gr de farina.
- 10 gr de llevat royal.
- 4 ous.
- 100 gr de xocolata 70% cacau.
- 150 gr de sucre.
- 70 gr d'oli d'oliva suau.
- 1 iogurt natural.
10 racions
Utensilis
Este esta fet en la thermomix, pero també es pot fer sense.
Elaboració
Tamisar la farina juntament amb el llevat i reservar.
Ratlleu la xocolata amb la thermomix fins a deixar pols.
Posar les papallones a la thermomix i afegir els ous i el sucre, programar 6 minuts a velocitat 3,5. Afegir la xocolata, el iogurt i l'oli, posem 15 segons a velocitat 4.
Afegir la farina barrejada amb el llevat, barrejar 3 segons a velocitat 4.
Preparar un motlle allargat tipus plum-cake greixat amb mantega, al forn a 170 º en forn preescalfat durant més o menys 25-30 minuts.
Comprovar la cocció però no obrir la porta del forn durant els 20 minuts següents a la seva entrada.
Desemmotlleu quan aquest tebi i decorar al gust.
45min
Etiquetes:
Dolços
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3417 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per comentar, ja ni m'en recordava que algún dia vaig escriure tot estes receptes.
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem...
Hola Mestre, ja ni recordaba que tenien això que ho van fer a clase, jejejeje Temperatura varoma ara passats 10 anys ja...
Jordi, per a probar-lo Felicitats!!!
Aixo pareix dificil pero no ho es tant, i els meus invitats van quedar maravellats, per la presencia i per lo bo que estaba.