Biscuit de xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Amposta
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 gr de farina.
  • 10 gr de llevat royal.
  • 4 ous.
  • 100 gr de xocolata 70% cacau.
  • 150 gr de sucre.
  • 70 gr d'oli d'oliva suau.
  • 1 iogurt natural.

10 racions

Utensilis

Este esta fet en la thermomix, pero també es pot fer sense.

Elaboració

Tamisar la farina juntament amb el llevat i reservar.
Ratlleu la xocolata amb la thermomix fins a deixar pols.
Posar les papallones a la thermomix i afegir els ous i el sucre, programar 6 minuts a velocitat 3,5. Afegir la xocolata, el iogurt i l'oli, posem 15 segons a velocitat 4.
Afegir la farina barrejada amb el llevat, barrejar 3 segons a velocitat 4.
Preparar un motlle allargat tipus plum-cake greixat amb mantega, al forn a 170 º en forn preescalfat durant més o menys 25-30 minuts.
Comprovar la cocció però no obrir la porta del forn durant els 20 minuts següents a la seva entrada.
Desemmotlleu quan aquest tebi i decorar al gust.

45min

Per


Recepta de cuina de Biscuit de xocolata

per Charo

Recepta de cuina de Biscuit de xocolata

per Charo

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2058 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Per fi una recepte de la Charo, quant de temps.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!