Tortellini de pernil amb tomata i nata
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 paquets de tortellinis frescos de pernil.
- 400 grs de tomata freixida (casera o de pot)
- 200 ml de nata per cuinar 18% mat.grasa.
- Oli, sal, i pebre.
4 racions
Utensilis
Fussion Cook
Elaboració
Possar en la cubeta de la Fussion el oli, dixar calentar.
afixir la tomata, donar-li dos voltetes, posem els tortellinis i els remenem.
Posem la nata, la sal i el pebre i tormen a remenar.
Tancar l'olla i programen 1 minut. Lleven el vapor manualment i llestos.
Depenen de la marca dels tortellinis costaran a coure una miqueta mes i potser tindras que posar-li una mida d'aigua, per que amb la tomata i la nata no hi sera suficient.
Estos son del area de guissona i couen rápit. Si compreu uns altres, sempre es la meitat de temps que posa el paquet.
7min
Notes
Si no tens la fussion Cook, tindras que bullir primer els tortellinis en aigua i sal, i en un altre recipient fer la salseta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per comentar, ja ni m'en recordava que algún dia vaig escriure tot estes receptes.
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem...
Hola Mestre, ja ni recordaba que tenien això que ho van fer a clase, jejejeje Temperatura varoma ara passats 10 anys ja...
Jordi, per a probar-lo Felicitats!!!
Aixo pareix dificil pero no ho es tant, i els meus invitats van quedar maravellats, per la presencia i per lo bo que estaba.