Tortellini de pernil amb tomata i nata

Ingredients

  • 2 paquets de tortellinis frescos de pernil.
  • 400 grs de tomata freixida (casera o de pot)
  • 200 ml de nata per cuinar 18% mat.grasa.
  • Oli, sal, i pebre.

4 racions

Utensilis

Fussion Cook

Elaboració

Possar en la cubeta de la Fussion el oli, dixar calentar.
afixir la tomata, donar-li dos voltetes, posem els tortellinis i els remenem.
Posem la nata, la sal i el pebre i tormen a remenar.
Tancar l'olla i programen 1 minut. Lleven el vapor manualment i llestos.
Depenen de la marca dels tortellinis costaran a coure una miqueta mes i potser tindras que posar-li una mida d'aigua, per que amb la tomata i la nata no hi sera suficient.
Estos son del area de guissona i couen rápit. Si compreu uns altres, sempre es la meitat de temps que posa el paquet.

7min

Notes

Si no tens la fussion Cook, tindras que bullir primer els tortellinis en aigua i sal, i en un altre recipient fer la salseta.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2165 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapos aquests tortellinis Charo.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: