Amanida d'endívies amb figues i pernil cuit
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						Recepta per forn
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 3 endívies
- 4 llesques de pernil cuit
- 4 figues fresques
- Una mica de vinagreta (oli d'oliva verge, vinagre de vi blanc i pebre blanc mòlt)
- Una mica de sal
- Una mica de pebre negre mòlt
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Rentem les figues, les escorrem i les fem en quatre talls.
Escalfem el forn a 180 graus i posem les figues durant 20 minuts.
Rentem i escorrem les endívies. Els hi tallem el petit tronc i les tallem a rodelles.
Agafem les llesques de pernil i en fem trossos.
Ara anem a emplatar, en una plata per servir hi posem els ingredients escampats i barrejats.
Per últim, amanim el conjunt amb una mica de vinagreta i salpebrem una mica.
														
 40min
  40min 
Notes
Si és a l'hivern, aquesta amanida es pot escalfar una mica i també és molt bona. 
A l'estiu agrada més tèbia o deixada refredar.
 Etiquetes: 
						Amanides
 
						Etiquetes: 
						Amanides  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 10564 visites.
 10564 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Rafel verdaguer
 Rafel verdaguer![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram