Mos de pernil dolç
Ingredients
- 4talls de pernil dolç
- Crema de formatge
- Nous
- Dàtils
4 racions
Elaboració
S’ha de posar un tall de pernil dolç( que sigui una mica gruixut) damunt de paper film .
S’unta de la crema de formatge(bastant formatge) al mig si posen les nous trencades i els dàtils trossejats.
S’enrotlla el tall de pernil dolç amb el paper film(com si fos un caneló) i es congela.
Quant es vulgui servir es treu del congelador i congelat mateix es talla a rodanxes una mica gruixudes.
Es deixa una estona fins que estigui a temperatura ambient.
Ja es pot servir
30min
Notes
Es pot servir com aperitiu o amb amanides fredes
Etiquetes:
Aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2812 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Les avellanes son crues o torrades? Grácies
Hola Tevina...m'agradat molt la recepta de canapès. En provaré de fer alguns
Gràcies Susana, m'haig alegrat molt que la recepta us hagui agradat. Records i petons Mª Teresa
Voldria saber quants ous si pose
Un excelent per la coca!!