Mos de pernil dolç

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 4talls de pernil dolç
  • Crema de formatge
  • Nous
  • Dàtils

4 racions

Elaboració

S’ha de posar un tall de pernil dolç( que sigui una mica gruixut) damunt de paper film .
S’unta de la crema de formatge(bastant formatge) al mig si posen les nous trencades i els dàtils trossejats.
S’enrotlla el tall de pernil dolç amb el paper film(com si fos un caneló) i es congela.
Quant es vulgui servir es treu del congelador i congelat mateix es talla a rodanxes una mica gruixudes.
Es deixa una estona fins que estigui a temperatura ambient.
Ja es pot servir

30min

Notes

Es pot servir com aperitiu o amb amanides fredes


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

6 comentaris:

Susanna Gambin Nogué diu:
HOLA TERESA, GUAPA TU

JUST AQUEST DISSABTE UNS AMICS ENS VAREN CONVIDAR A SOPAR, I UN DEL APERITIUS QUE VA POSAR LA MEVA AMIGA A TAULA VA SER AQUEST,..I DONCS FÉ DE QUE ESTÀ MOLT BO...

PETONETS SUSANNA
Teresa Albert Jové diu:
Gràcies Susana, m'haig alegrat molt que la recepta us hagui agradat.

Records i petons

Mª Teresa
Dolça diu:
M'agrada com a aperitiu i m'agrada per acompanyar una amanida per sopar!
PTNTS
Txell Pujagut diu:
ho provaré de fer per la revetlla! ja t'explicaré
Txell Pujagut diu:
ho provaré de fer per la revetlla! ja t'explicaré
Txell Pujagut diu:
ho provaré de fer per la revetlla! ja t'explicaré


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!