Pastís fred de pa de motlle, de pernil i formatge, amb enciam
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa de motlle (sense crosta)
- Pernil dolç
- Enciam
- Tomàquet
- Formatge tendre
- Maionesa
- Mostassa
- "Ketchup"
- Conyac
- Ou dur
- Olives
4 racions
Utensilis
- Un bol
- Una cullera
- Un pinzell
- Un motlle rectangular
Elaboració
1. En un bol posem una mica de maiones, mostassa, ketchup i un rajolinet de conyac, ho barrejem tot bé i obtindrem salsa rosa.
Rentem i tallem l'enciam i el tomàquet, bullim l'ou.
2. Agafem el motlle rectagular i forrem el fons amb el pa de motlle (si té crosta li treiem previament), amb l'ajuda d'un pinzell o el revés d'una cullera untem una capa fina de la salsa que hem preparat. A continuació i posem el penil dolç i el formatge, untem la següent capa de pa de motlle per les dues cares i el posem, en el següent pis posar-em l'enciam, les olives i el tomàquet.
Repetim el procès fins a omplir el motlle.
3. Introduïm el pastís a la nevera i li deixem unes 2h.
30min
Notes
S'ha de servir fred, per a servir-lo a taula el desmotllem amb l'ajuda d'un ganivet i el recobrim amb maionesa i hi posem l'ou dur tallat en rodanxes.
Etiquetes: Fàcil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9017 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.