Pastís fred de pa de motlle, de pernil i formatge, amb enciam

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pa de motlle (sense crosta)
  • Pernil dolç
  • Enciam
  • Tomàquet
  • Formatge tendre
  • Maionesa
  • Mostassa
  • "Ketchup"
  • Conyac
  • Ou dur
  • Olives

4 racions

Utensilis

- Un bol
- Una cullera
- Un pinzell
- Un motlle rectangular

Elaboració

1. En un bol posem una mica de maiones, mostassa, ketchup i un rajolinet de conyac, ho barrejem tot bé i obtindrem salsa rosa.
Rentem i tallem l'enciam i el tomàquet, bullim l'ou.
2. Agafem el motlle rectagular i forrem el fons amb el pa de motlle (si té crosta li treiem previament), amb l'ajuda d'un pinzell o el revés d'una cullera untem una capa fina de la salsa que hem preparat. A continuació i posem el penil dolç i el formatge, untem la següent capa de pa de motlle per les dues cares i el posem, en el següent pis posar-em l'enciam, les olives i el tomàquet.
Repetim el procès fins a omplir el motlle.
3. Introduïm el pastís a la nevera i li deixem unes 2h.

30min

Notes

S'ha de servir fred, per a servir-lo a taula el desmotllem amb l'ajuda d'un ganivet i el recobrim amb maionesa i hi posem l'ou dur tallat en rodanxes.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9017 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: