Jafrencs

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Xistorra (si es grossa o 2 de petites)
  • 1 Massa de pizza (pot ser comprada o bé fer-la vosaltres)
  • Oli

4 racions

Elaboració

1. Encenem el forn a 180ºC. Posarem un full peer a forn i el posarem a la safata. Tallem la xistorra a troços d'uns 5cm.
2. Agafem la massa de la pizza i l'estirem una mica amb les mans. Agafem un troç de xistorra i l'emboliquem amb la massa, fem un farcellet i els anem col·locant a la safata del forn.
3. Quan tinguem tots els troços embolicats i posats a la safata els pintarem amb una mica d'oli i els enfornarem uns 10 minuts.

30min

Notes

Servir calents.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2541 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: