Oli d'all

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1l d'oli
  • 4 o 5 grills d'alls

12 racions

Utensilis

- Ampolla de vidre
- Cassó

Elaboració

1. Pelar els alls i partir-los per la meitat els que siguin massa grossos.
2. Evocar el litre d'oli dins una ampolla de vidre i afegir-hi els alls.
3. posar l'ampolla tancada al bany maria uns 20 minuts.
4. Deixar-la reposar un mes per a que agafi el gust.

30min

Notes

Esta molt bo amb el pa torrat, la pasta, l'amanida,....


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: