Oli d'all
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1l d'oli
- 4 o 5 grills d'alls
 12 racions
 12 racions
Utensilis
- Ampolla de vidre
- Cassó
Elaboració
							1. Pelar els alls i partir-los per la meitat els que siguin massa grossos.
2. Evocar el litre d'oli dins una ampolla de vidre i afegir-hi els alls.
3. posar l'ampolla tancada al bany maria uns 20 minuts.
4. Deixar-la reposar un mes per a que agafi el gust.
														
 30min
  30min 
Notes
Esta molt bo amb el pa torrat, la pasta, l'amanida,....
 Etiquetes: 
						Fàcil  Curiositats
 
						Etiquetes: 
						Fàcil  Curiositats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5686 visites.
 5686 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços Galetes
 Galetes Salses
 Salses Begudes
 Begudes 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram