Oli d'all

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1l d'oli
  • 4 o 5 grills d'alls

12 racions

Utensilis

- Ampolla de vidre
- Cassó

Elaboració

1. Pelar els alls i partir-los per la meitat els que siguin massa grossos.
2. Evocar el litre d'oli dins una ampolla de vidre i afegir-hi els alls.
3. posar l'ampolla tancada al bany maria uns 20 minuts.
4. Deixar-la reposar un mes per a que agafi el gust.

30min

Notes

Esta molt bo amb el pa torrat, la pasta, l'amanida,....


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5605 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: