Múrgoles farcides de mi-cuit d'ànec
Ingredients
- 16 múrgoles
- 100gr de mi-cuit
- sal
- aigua tèbia
- oli
4 racions
Utensilis
- Paella
- Recipient
Elaboració
1. Posar el mi-cuit un dia abans al congelador.
2.Posar en remull les múrgoles 1h amb aigua tèbia o 2h amb aigua freda. Passat aquest temps deixar-les escorre amb un paper absorbent.
3. Treure el mi-cuit del congelador i tallar-lo en tires ven primes. Amb cura i paciència anar omplint les múrgoles una per una.
4. En una paella posarem un dit d'oli, quan estigui ben calent i posarem les múrgoles, els hi haurem de donar el tomb per a que es daurin bé per els dos costats.
1h 30min
Notes
Servir calentes, per acompanyar carn o com aperitiu. No en feu moltes per persona perquè omplen molt.
Etiquetes:
Fàcil
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4280 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.