Magdalenes de formatge
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100gr de formatge Cheddar curat
- 125gr de Polenta
- 175gr de farina amb llevat (als supermercats es pot trobar)
- 2 cullaradetes de llevat en pols
- 150ml de llet
- 2 ous
- 2 cullaradetes de mostassa de Dijon
- 100ml d'oli de girasol
- Sal i pebre
12 racions
Utensilis
- Batador
- 2 bols
- Motlles per a magdalenes
Elaboració
1. Encendre el forn a 200ºC. Rallar el formatge per els orificis grans del rallador.
2. En un bol barrejar la polenta, la farina, el llevat i el formatge. En un altre bol batre els ous, la llet, la mostassa, l'oli, la sal i el pebre. Un cop tinguem les dues barrejes, barrejar-les entre si fins que quedi una massa homogenia.
3. Omplir 3/4 dels motlles i enfornar 15 minuts.
1h
Notes
Deixar refredar, si les poseu en un recipient hermètic es concerven uns 2 dies.
Es poden servir en un aperitiu.
BON PROFIT!
Etiquetes: Fàcil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2507 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.