Magdalenes de poma, panses i avellanes

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300g de farina (150 d'integral i 150 de normal)
  • 200g de sucre
  • 1 sobre de llevat químic i una culleradeta de bicarbonat
  • 100g de panses
  • 50 g d'avellanes de Reus crues una mica picades
  • 2 pomes golden
  • 1 culleradeta de claus d'olor ben picats (opcional, ja que el gust s'hi nota molt)
  • 1 culleradeta d'essència de vainilla
  • 125g d'oli
  • 200g de llet
  • 2 ous

Elaboració

Barregem tots els ingredients sòlids: farina, sucre, llevat i bicarbonat, panses i avellanes.
Batem la llet, l'oli, els ous, l'essència de vainilla i els claus d'olor.
Ho ajuntem i ho barregem amb cura. Hi afegim les pomes ratllades.
Posem aquesta massa, que és bastant espesa dins dels motlles de paper que haurem posat dins d'uns de silicona per tal que no s'obrin i ajudar a que pugin millor.
Les posarem al forn que ja estarà calent, a 200º uns 20 minuts.

35min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: