Magdalenes de poma, panses i avellanes
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 300g de farina (150 d'integral i 150 de normal)
- 200g de sucre
- 1 sobre de llevat químic i una culleradeta de bicarbonat
- 100g de panses
- 50 g d'avellanes de Reus crues una mica picades
- 2 pomes golden
- 1 culleradeta de claus d'olor ben picats (opcional, ja que el gust s'hi nota molt)
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- 125g d'oli
- 200g de llet
- 2 ous
Elaboració
Barregem tots els ingredients sòlids: farina, sucre, llevat i bicarbonat, panses i avellanes.
Batem la llet, l'oli, els ous, l'essència de vainilla i els claus d'olor.
Ho ajuntem i ho barregem amb cura. Hi afegim les pomes ratllades.
Posem aquesta massa, que és bastant espesa dins dels motlles de paper que haurem posat dins d'uns de silicona per tal que no s'obrin i ajudar a que pugin millor.
Les posarem al forn que ja estarà calent, a 200º uns 20 minuts.
35min
Etiquetes:
Avellanes DOReus
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2393 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????