Magdalenes de poma, panses i avellanes

Categoria:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 300g de farina (150 d'integral i 150 de normal)
  • 200g de sucre
  • 1 sobre de llevat quĂ­mic i una culleradeta de bicarbonat
  • 100g de panses
  • 50 g d'avellanes de Reus crues una mica picades
  • 2 pomes golden
  • 1 culleradeta de claus d'olor ben picats (opcional, ja que el gust s'hi nota molt)
  • 1 culleradeta d'essència de vainilla
  • 125g d'oli
  • 200g de llet
  • 2 ous

ElaboraciĂł

Barregem tots els ingredients sòlids: farina, sucre, llevat i bicarbonat, panses i avellanes.
Batem la llet, l'oli, els ous, l'essència de vainilla i els claus d'olor.
Ho ajuntem i ho barregem amb cura. Hi afegim les pomes ratllades.
Posem aquesta massa, que ĂŠs bastant espesa dins dels motlles de paper que haurem posat dins d'uns de silicona per tal que no s'obrin i ajudar a que pugin millor.
Les posarem al forn que ja estarĂ  calent, a 200Âş uns 20 minuts.

35min

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Magdalenes de poma, panses i avellanes

Enllaça aquesta recepta:

1710 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!