Coc de xocolata amb avellanes

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una rajola de 200g de xocolata negra (mínim 70%)
  • 200g de sucre
  • 150 d'oli d'oliva
  • 3 cullerades soperes de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols.
  • 4 ous
  • avellanes per posar per damunt.

8 racions

Elaboració

Desfer la xocolata. Muntar 3 clares a punt de neu ben fort.
Barrejat l'oli i el sucre remenant-ho bé. Afegir-hi l'ou sencer i els tres rovells i batre-ho bé fins tenir una massa homogènia. Posar-hi la farina, barrejada amb el llevat, a poc a poc, sense deixar de remenar. Afegir-hi amb cura i sense deixar de remenar les clares muntades.
Preparar un motlle amb farina i oli perque no s'engnxi i abocar-hi la massa. Hi posem les avellanes pel damunt i ho posem al forn, ja calent, a 180º, uns 40 minuts.

50min

Notes

Vigilar de no passar-vos en la cocció ja que ha de quedar humit de dins, és a dir quan el punxeu no ha de sortir l'escuradents sec del tot.

Per


Recepta de cuina de Coc de xocolata amb avellanes

Coc de xocolata amb avellanes
per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2258 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Enric Box diu:
És correcte només tres cullerades soperes de farina ?. Mercès.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!