Escarola amb romesco

Categoria:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

NomĂŠs necessitem :

  • Una bona escarola,
  • Un pebrot de fer romesco (nyora no),
  • Un bon grapat de "vellanes" de Reus,
  • Un gra d'all escalivat,
  • Un allet tendre,
  • Un polsim de sal,
  • Un raig d'un bon vinagre (no balsĂ mic) i
  • L'alegria de la recepta, l'oli verge d'oliva arbequina Siurana.

6 racions

ElaboraciĂł

Neta la escarola la deixeu una bona estona en un escorredor perquè perdi tota l'aigua, això Ês mot important ja que d'altra manera es pot aigualir el romesco.
Escaldeu el pebrot de fer romesco en aigua calenta i en treieu la carn, escaliveu un gra d'all i el peleu. A la batedora hi poseu la carn del pebrot, l'all escalivat, l'allet tendre talladet, les "vellanes" i una miqueta de sal i ho piqueu. Hi aneu afegint a poc a poc el vinagre, i desprÊs a poc a poc l'oli fins que la salsa tingui la consistència desitjada.
Agafeu aquesta salsa i la tireu per sobre l'escarola i ho remeu bÊ. S'ha de fer un parell d'hores abans de menjar-s'ho perquè així l'escarola s'estova una miqueta.

30min

Notes

Com mĂŠs blanca ĂŠs l'escarola millor.

Per


Recepta de cuina de Escarola amb romesco

Escarola amb romesco
per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Escarola amb romesco

Enllaça aquesta recepta:

3702 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!