Coc de xocolata al vi negre
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4ous
- 150g de sucre
- 15og de mantega temperatura pomada
- 150g de cacau en pols VALOR
- 110g de vi negre
- 200g de farina
- 1 sobre de llevadura
8 racions
Elaboració
Posem el forn a escalfar a 200º.
Barregem els ous amb el sucre, hi afegim la mantega en pomada. Després el cacau, el vi negre i al final la farina junt amb el llevat.
Preparem un motlle amb mantega i farina i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn, ja calent, entre 35 i 40 minuts.
1h
Notes
És un coc no gaire dolç, ideal per acompanyar-lo amb una bola de gelat.
Etiquetes:
Cocs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1541 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????