Coc de xocolata al vi negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4ous
  • 150g de sucre
  • 15og de mantega temperatura pomada
  • 150g de cacau en pols VALOR
  • 110g de vi negre
  • 200g de farina
  • 1 sobre de llevadura

8 racions

Elaboració

Posem el forn a escalfar a 200º.
Barregem els ous amb el sucre, hi afegim la mantega en pomada. Després el cacau, el vi negre i al final la farina junt amb el llevat.
Preparem un motlle amb mantega i farina i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn, ja calent, entre 35 i 40 minuts.

1h

Notes

És un coc no gaire dolç, ideal per acompanyar-lo amb una bola de gelat.

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2703 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Nani Nolla diu:
No he fet mai un coc amb ví. L'hauré de provar.
Fernanda Bausili diu:
Hola Dolça, ¿com és la mantega temperatura pomada?
una abraçada
Dolça diu:
És un coc que té un punt diferent, no és gaire dolç, aleshores amb una bola de gelat, o ara que és època de codonys amb un tallet de codonyat... o amb un bon vinet dolç... PERFECTE!! Ens veiem demà!

PTNTS
Dolça diu:
Fernanda, mantega temperatura pomada vol dir a temperatura ambient, d'aquella manera que és tan fàcil d'untar en una llesca de pa. Avui, amb la calor que fa amb un quart d'hora fora de la nevera ja la tens a punt!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: