Patates farcides de bròquil i parmesà
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de bròquil
- 1 bol de crema fresca
- 2 patates grosses
- 4 cullerades de parmesà
- 1 polsim de sal, i pebre
- 4 cullerades de cansalada en daus petits
2 racions
Elaboració
Bull les patates i el bròquil fins que estigui al dente, talla les patates a la meitat i buida-les.
Reserva per després farcir-les.
Tritura, o aixafa amb una forquilla la barreja de patata amb el bròquil.
Agrega la crema fresca i el formatge parmesà remena bé, que quedi tot ben barrejat, i condimenta bé.
Preescalfa el forn a 190 graus.
Col·loca les meitats de patata en una safata de forn ben greixada
Farceix aquesta massa a les meitats de patata i reparteix pel damunt els daus de cansalada.
Enforna, i deixa coure al forn fins que la cansalada quedi ben cruixent i torrada.
Notes
Les patates farcides de bròquil i parmesà es completen amb cansalada i crema fresca.
Resulta una recepta, que és molt fàcil de cuinar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3832 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.