Patates farcides de bròquil i parmesà

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 grams de bròquil
  • 1 bol de crema fresca
  • 2 patates grosses
  • 4 cullerades de parmesà
  • 1 polsim de sal, i pebre
  • 4 cullerades de cansalada en daus petits

2 racions

Elaboració

Bull les patates i el bròquil fins que estigui al dente, talla les patates a la meitat i buida-les.
Reserva per després farcir-les.
Tritura, o aixafa amb una forquilla la barreja de patata amb el bròquil.
Agrega la crema fresca i el formatge parmesà remena bé, que quedi tot ben barrejat, i condimenta bé.
Preescalfa el forn a 190 graus.
Col·loca les meitats de patata en una safata de forn ben greixada
Farceix aquesta massa a les meitats de patata i reparteix pel damunt els daus de cansalada.
Enforna, i deixa coure al forn fins que la cansalada quedi ben cruixent i torrada.

Notes

Les patates farcides de bròquil i parmesà es completen amb cansalada i crema fresca.
Resulta una recepta, que és molt fàcil de cuinar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: