Macarrons amb trinxat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams, de macarrons normals
  • 200 grams de magra de porc, trinxada
  • Dues tires de cansalada de panxeta sense cotna, passada per la picadora
  • Mitja botifarra negre de perol, passada per la picadora
  • Sofregit de tomàquet, ( està en les meves receptes)
  • Una ceba picolada, passada per la trinxadora
  • Tres alls pelats, passats per la trinxadora
  • Una pastanaga pelada, passada per la trinxadora
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Ví negre
  • Aigua
  • Mantega
  • Dues fulles de llorer
  • Nou moscada en pols

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim ; la carn, la cansalada, la ceba , els alls, la pastanaga, i dues fulles de llorer.
Quan tot és ben fregit, afegim el sofregit de tomàquet, i la botifarra negre trinxada.
Després, afegim un bon raig de ví negre, ho corregim de sal i nou moscada, i deixem que acabi de coure.
A part, en una cassola fonda, amb aigua, sal, i una mica de mantega, bullim els macarrons.
Quan són cuits al "dente", els escorrem, i els afegim a la cassola amb la resta d'ingredients. Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts, i ja els tindrem llestos per servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1274 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!