Macarrons amb trinxat

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 grams, de macarrons normals
  • 200 grams de magra de porc, trinxada
  • Dues tires de cansalada de panxeta sense cotna, passada per la picadora
  • Mitja botifarra negre de perol, passada per la picadora
  • Sofregit de tomĂ quet, ( estĂ  en les meves receptes)
  • Una ceba picolada, passada per la trinxadora
  • Tres alls pelats, passats per la trinxadora
  • Una pastanaga pelada, passada per la trinxadora
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • VĂ­ negre
  • Aigua
  • Mantega
  • Dues fulles de llorer
  • Nou moscada en pols

4 racions

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim ; la carn, la cansalada, la ceba , els alls, la pastanaga, i dues fulles de llorer.
Quan tot ĂŠs ben fregit, afegim el sofregit de tomĂ quet, i la botifarra negre trinxada.
DesprĂŠs, afegim un bon raig de vĂ­ negre, ho corregim de sal i nou moscada, i deixem que acabi de coure.
A part, en una cassola fonda, amb aigua, sal, i una mica de mantega, bullim els macarrons.
Quan sĂłn cuits al "dente", els escorrem, i els afegim a la cassola amb la resta d'ingredients. Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts, i ja els tindrem llestos per servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Macarrons amb trinxat

Enllaça aquesta recepta:

1198 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!