Farcellets de col farcits de bacallà, amb salsa de vermut de Reus
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze fulles de col de mida gran
- Salsa de vermut de Reus
- Sofregit de tomàquet
- 600 grams de bacallà esqueixat i dessalat
- Un manat de julivert fresc
- La part blanca de sis alls porros tallats en quadrats menuts
- Aigua
- Farina
- Dos ous batuts
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Una cassola metàl·lica mitjana
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Quatre plats plans
Elaboració
Primerament, posem les fulles de col ben netes a bullir amb: aigua, sal i un manat de julivert fresc
i quan les fulles de col ja són cuites, les posem ben planes en el marbre de la cuina, ben planes i les reservem un cop retallades amb un ganivet.
A part, en un cassó mitjà fem la salsa de vermut de Reus com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els porros tallats en quadrats menuts, i quan ja són ben fregits, hi afegim el bacallà esqueixat i dessalat, i picat molt petit amb un ganivet, i mig cullerot de sofregit de tomàquet, i deixem que cogui tot plegat durant cinc minuts i ho reservem en un bol de vidre gran.
Seguidament, agafem les fulles de col, i una a una, les omplim amb la farsa de sofregit i bacallà i les omplim com si fossin uns canalons i les posem de tres en tres en un plat pla, i seguidament ho napem amb la salsa de vermut de Reus, i ja ho tenim llest per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
52 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.