Cloïses amb salsa de vi blanc i mantega
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de cloïsses
- 2 escalunyes
- 2 grans d'all
- 1 got de vi blanc
- 100 gr de mantega
- Sal
- Julivert
- Pebre blanc
4 racions
Elaboració
Preparem el marisc net i escorregut.
Tallem un gra d'all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una cassola amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents.
Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts .
Desprès apugem una mica el foc i afegim el marisc.
Tapem la cassola i deixem que s'obri el marisc, mentre remenem sovint. Traiem el marisc de la cassola i colem la salsa que ha quedat.
En una altra cassola muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar.
Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.
45min
Etiquetes:
Marinera Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3252 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.