Cloïses amb salsa de vi blanc i mantega

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gr de cloïsses
  • 2 escalunyes
  • 2 grans d'all
  • 1 got de vi blanc
  • 100 gr de mantega
  • Sal
  • Julivert
  • Pebre blanc

4 racions

Elaboració

Preparem el marisc net i escorregut.
Tallem un gra d'all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una cassola amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents.
Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts .
Desprès apugem una mica el foc i afegim el marisc.
Tapem la cassola i deixem que s'obri el marisc, mentre remenem sovint. Traiem el marisc de la cassola i colem la salsa que ha quedat.
En una altra cassola muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar.
Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5438 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: