Canelons de salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Canelons
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 g de salmó fumat
- 200 g de bacallà dessalat
- 100 g de ceba
- 100 g de pebrot verd
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- 1 all
- Oli, sal i pebre
2 racions
Elaboració
Tallem la ceba en juliana i el pebrot a trossets.
Sofregim la ceba i el pebrot i reservem.
Trossegem l'all i el fregim amb oli.
Retirem l'all i en el mateix oli fregim el bacallà sense coure'l gaire.
Barregem el bacallà fet a dauets amb el sofregit de ceba i pebrot.
Afegim els trossets d'all fregit i les tres cullerades de tomàquet fregit.
Farcim els talls de salmó amb la barreja i els deixem refredar a la nevera.
A l'hora de servir els amanirem amb una vinagreta feta amb vinagre de Mòdena, oli verge i sal.
20min
Notes
És un plat molt vistós i molt adequat per l'estiu.
La vinagreta la farem amb la proporció de quatre parts d'oli per una de vinagre. Hi posarem sal i pebre i ho emulsionarem.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2461 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.