Canelons de salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g de salmó fumat
  • 200 g de bacallà dessalat
  • 100 g de ceba
  • 100 g de pebrot verd
  • 3 cullerades de tomàquet fregit
  • 1 all
  • Oli, sal i pebre

2 racions

Elaboració

Tallem la ceba en juliana i el pebrot a trossets.
Sofregim la ceba i el pebrot i reservem.
Trossegem l'all i el fregim amb oli.
Retirem l'all i en el mateix oli fregim el bacallà sense coure'l gaire.
Barregem el bacallà fet a dauets amb el sofregit de ceba i pebrot.
Afegim els trossets d'all fregit i les tres cullerades de tomàquet fregit.
Farcim els talls de salmó amb la barreja i els deixem refredar a la nevera.
A l'hora de servir els amanirem amb una vinagreta feta amb vinagre de Mòdena, oli verge i sal.

20min

Notes

És un plat molt vistós i molt adequat per l'estiu.
La vinagreta la farem amb la proporció de quatre parts d'oli per una de vinagre. Hi posarem sal i pebre i ho emulsionarem.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1993 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Aquests cnalons han d'estar molt bons. Provaré de fer-los!
Una abraçada Àngels
Àngels Fernández Guillén diu:
Sí que són bons i molt adequats per un primer plat de festa d'estiu.
Gràcies T vima. Una abraçada

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: