Salmó fresc amb raïms al cava
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 Rodanxes de salmó de 3 cm. de gruix
- 25 grs. de mantega.
- 250 grs. de raïms negres.
- 1 got de cava.
- 1/2 got de crema de llet.
- Sal i pebre blan
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Treure la pell i la espina central del salmó. Guarda els trossos en una font untada per el forn. Assaona amb sal i pebre. Posar una cullerada de mantega damunt de cada una i el got de cava.
Coure el salmó el forn a 200º uns 15 minuts. Retirar a mitja cocció uns 7 o 8 minuts, i afeixes la crema de llet i els raïms pelades i tallades per la mitat. Torna al forn i acaba de coure.
														
 20min
  20min 
Notes
Col·locar  el salmó en plats i cobrir amb la salsa i raïms.
Adornar amb raïms negres partides sense pela.
 Etiquetes: 
						Peix
 
						Etiquetes: 
						Peix  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5310 visites.
 5310 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Altres
 Altres Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram