Calamar farcits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Calamars mitjans
  • Carn picada de porc
  • Ceba, alls
  • Tomàquet,ametlles
  • 2 llesques de pa
  • Oli
  • Un raig de conyac

Elaboració

Es netegen els calamars, i es treuen las potes i les alàs.
Se passen per la paella, la carn picada junt amb las potes i las alàs, quan esta cuit se farceixen els calamars i per tanca es posa un escuradents.
Es passen los calamars farcits per la paella, i se reserven. A la mateixa paella que em utilitzat per fregir els calamars, se freixes-en unes quantes ametlles, se treuen, las llesques de pa, se treuen, es posa la ceba a bus ins, els alls, el tomàquet a trossos, una mica de sal, quan esta fet se passa tot pel tur mix.
Agafes una cassola en oli i si posa lo triturat, se remene, després es posa un raig de conyac i seguidament els calamars,i es deix coure a foc lent uns 40 mint.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1645 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: