Pèsols amb mandonguilles i carxofes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carn picada de vedella
  • Carn picada de porc
  • Carxofes, pèsols
  • Ou
  • Farina de galeta i blanca
  • Alls i julivert
  • Ceba
  • Ametlles torrades
  • 1 tomàquet petit
  • Sal i oli.

Elaboració

Fem las mandonguilles amb la carn picada de vedella i porc, una mica de all i julivert (opcional), l'ou i la farina per lligar-ho tot. Finalment les passem per la farina blanca i les fregim.
En una cassola amb oli, enrossim la ceba tallada molt petita. Seguidament hi tirarem un tomàquet trossejat i deixem que cogui una mica.
Hi tirem els pèsols i les carxofes ben tendres, tallades a talls fins, ho cobrim d'aigua i deixem que cogui a foc mitjà.
Fem una picada d'alls, julivert, ametlles i una mica de pebre negre.

Notes

El temps de coure dependrà de com siguin de tendres els pèsols.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6642 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: