Pèsols amb mandonguilles i carxofes
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Carn picada de vedella
- Carn picada de porc
- Carxofes, pèsols
- Ou
- Farina de galeta i blanca
- Alls i julivert
- Ceba
- Ametlles torrades
- 1 tomàquet petit
- Sal i oli.
Elaboració
Fem las mandonguilles amb la carn picada de vedella i porc, una mica de all i julivert (opcional), l'ou i la farina per lligar-ho tot. Finalment les passem per la farina blanca i les fregim.
En una cassola amb oli, enrossim la ceba tallada molt petita. Seguidament hi tirarem un tomàquet trossejat i deixem que cogui una mica.
Hi tirem els pèsols i les carxofes ben tendres, tallades a talls fins, ho cobrim d'aigua i deixem que cogui a foc mitjà.
Fem una picada d'alls, julivert, ametlles i una mica de pebre negre.
Notes
El temps de coure dependrà de com siguin de tendres els pèsols.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8869 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.