Pomes merengades a la menta

Ingredients

  • 1kg. de pomes asides pelades i tallades a tiras
  • La pell rallada i el suc de una taronja
  • 3 cullerades de mel
  • 4 remetes grans de menta
  • 2 clares d'ou

4 racions

Elaboració

Posar en una cassola les pomes, la pell i el suc de taronja i la mel. Afeixes la menta i reserva las primeres fulles per decorar.
Deixar que bulli a foc lent, tapat durant 15 minuts remenant de tant han tant asta que redueixi les pomes a puré. Retira la menta i bat el puré de pomes asta que quedi ben fi (es pot passar per la trituradora). Deixar refredar.
Bat les clares d'ou a punt de neu i afeixarem el puré de pomes.Repartiu amb copes petites. Decore amb les fulles de menta reservades. Serveix gelat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2342 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Ara si que menjarem xocolata!!!!!
Ja saps que tot el grup vàrem dir que si alguna de nosaltres guanyava la xocolata, la portariem a la classe, per degustar-la.
Felicitats, Milagros! T'ho mereixes de debó. En saps un pou, de cuina.
Creu que m'he alegrat de debó quan he llegit a qui havia tocat el premi.
Una abraçada i fins dilluns!!!
Àngels Fernández Guillén diu:
Enhorabona Milagros! Espero que puguis gaudir d'aquest regal tan dolç. Felicitats!!
Dolors Nolla Mallafré diu:
Felecitats Milagros, les teves receptes m'agradenmolt
Dora Mesa Ortiz diu:
esta.mol bona.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: