Pomes merengades a la menta
Categoria:
Postres i dolços
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1kg. de pomes asides pelades i tallades a tiras
- La pell rallada i el suc de una taronja
- 3 cullerades de mel
- 4 remetes grans de menta
- 2 clares d'ou
4 racions
Elaboració
Posar en una cassola les pomes, la pell i el suc de taronja i la mel. Afeixes la menta i reserva las primeres fulles per decorar.
Deixar que bulli a foc lent, tapat durant 15 minuts remenant de tant han tant asta que redueixi les pomes a puré. Retira la menta i bat el puré de pomes asta que quedi ben fi (es pot passar per la trituradora). Deixar refredar.
Bat les clares d'ou a punt de neu i afeixarem el puré de pomes.Repartiu amb copes petites. Decore amb les fulles de menta reservades. Serveix gelat.
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2342 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.