Pomes merengades a la menta
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1kg. de pomes asides pelades i tallades a tiras
- La pell rallada i el suc de una taronja
- 3 cullerades de mel
- 4 remetes grans de menta
- 2 clares d'ou
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Posar en una cassola les pomes, la pell i el suc de taronja i la mel. Afeixes la menta i reserva las primeres fulles per decorar.
Deixar que bulli a foc lent, tapat durant 15 minuts remenant de tant han tant asta que redueixi les pomes a puré. Retira la menta i bat el puré de pomes asta que quedi ben fi (es pot passar per la trituradora). Deixar refredar.
Bat les clares d'ou a punt de neu i afeixarem el puré de pomes.Repartiu amb copes petites. Decore amb les fulles de menta reservades. Serveix gelat.
														
 Etiquetes: 
						Postres
 
						Etiquetes: 
						Postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2998 visites.
 2998 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 20 min.
 20 min. 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram