Truites al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli
  • 2 alls
  • 2 sebas molt picades
  • 100gr. de xampinyons
  • 2 cullerades de ferina integral
  • 25gr. d'ametlles triturades
  • 4 truites buides i netes
  • 2 cullerades de julivert
  • 1/2 cullerada de pebre negre
  • 15cl. de brou de pollastre
  • Ametlles torrades i pelades

4 racions

Elaboració

Calenta l'oli en una olla ho cassola de fons gruixut. Tira l'all, les sebas i sofreixi juts que els alls estiguin daurats. Afegirem els xampinyons, la ferina i les ametlles. Saltejarem 3 minuts a foc lent. Col·locarem el peix damunt un llit de seba i demés ingredients. Empolvoreu amb el julivert i salpebrem. Tirar el brou per damunt.
Posarem al forn durant 25 minuts, remullant 2 o 3 vegades amb el suc. Empolvoreu amb les ametlles i servir immediatament.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2286 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: