Escamarlans al forn (Nadal)

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 12 Escamarlans grans (que es puguin obrir per la meitat a lo llarg)
  • 1 llimona
  • Pebre blanc
  • Julivert
  • 2 alls
  • Sal
  • Oli

4 racions

ElaboraciĂł

Preescalfem el forn a 180°
Amb unes tisores, o un ganivet ben afilat, tallem els escamarlans per la mitat a lo llarg.
Els distribuĂŻm alineats amb la pell baix en una safata de forn.
Piquem els alls i el julivert ben finet a ganivet.
Salpebrem, tirem unes gotes del suc de la llimona pel damunt, un rajolí d'oli, i la picada d'all i julivert, o enfornem entre 5 i 8 minuts (depèn de la mida dels escamarlans), procurant que no quedin secs.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Escamarlans al forn (Nadal)

Enllaça aquesta recepta:

6235 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!