 
						Escamarlans al forn (Nadal)
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 12 Escamarlans grans (que es puguin obrir per la meitat a lo llarg)
- 1 llimona
- Pebre blanc
- Julivert
- 2 alls
- Sal
- Oli
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Preescalfem el forn a 180°
Amb unes tisores, o un ganivet ben afilat, tallem els escamarlans per la mitat a lo llarg.
Els distribuïm alineats amb la pell baix en una safata de forn.
Piquem els alls i el julivert ben finet a ganivet.
Salpebrem, tirem unes gotes del suc de la llimona pel damunt, un rajolí d'oli, i la picada d'all i julivert, o enfornem entre 5 i 8 minuts (depèn de la mida dels escamarlans), procurant que no quedin secs.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Nadal
 
						Etiquetes: 
						Nadal  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 16305 visites.
 16305 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Carns
 Carns Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram