Formatge a la planxa , amb tomaquet macerat y salsa pesto

Categoria:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 tac de formatge tendre d'uns 300gr.(ĂŠs ideal , el que venen a les botigues Bonarea)
  • 1 potet de salsa pesto preparada
  • Dos tomĂ quets madurs , però que estiguin durs.
  • Unes fulles `d'alfĂ brega fresca.
  • Vinagre de Mòdena
  • Oli
  • Sal maldon

4 racions

ElaboraciĂł

Pelem els tomĂ quets , i els tallem a dauets.Els posem en un bol a macerar amb quatre cullerades d'oli i dues de vinagre.Remenem i deixem una estona.
Tallem el formatge , fent triangles d'un cm (un parell o tres per cap)de gruix aproximadament.Posem una paella antiadherent al foc (si tenim planxa millor), i tirem unas gotes d'oli , i amb un paper l'escampem per tota la paella.Quan sigui ben calenta , posem el formatge , 2 o tres minuts per cada cara , fins que faci una crosta torradeta.El tombem amb cura , amb una espatula.Un cop fet , l'emplatem.
Coloquem el formatge al mig del plat , tirem pel damunt una cullerada de dauets de tomaquet macerat, i fem unes llĂ grimes al costat amb la salsa pesto.I unes fulles d'alfĂ brega fresca per decorar.

30min

Notes

Si tenim planxa millor.I tambÊ , el millor formatge per fer aquest plat , es el formatge de nocador , típic de València.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Formatge a la planxa , amb tomaquet macerat y salsa pesto

Enllaça aquesta recepta:

887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



3 comentaris:

Asela MasiĂ  diu:
Quina recepta mĂŠs bona. Jo tambĂŠ he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la salsa pesto, ha d'estar bonĂ­ssim.
Daniel Vidal Paul diu:
Si , Asela , esta molt bo . Tambe el faig , nomes amb una mica de orenga pel damunt , i un rajoli d'oli , o amb pebre negre i oli.
Com anecdota , a vegades el faig a daus , i amb l'orenga i l'oli , la gent o confon amb sipia a la planxa , i cuan o proben es sorprenen.
Daniel Vidal Paul diu:
Asela , veig que ets de Valencia.Alla va ser on primer vaig probar el formatge a la planxa.Concretament el formatge de mocaor , que es molt tipic del poble del meu pare , Canals.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!