Formatge a la planxa , amb tomaquet macerat y salsa pesto
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 tac de formatge tendre d'uns 300gr.(és ideal , el que venen a les botigues Bonarea)
- 1 potet de salsa pesto preparada
- Dos tomàquets madurs , però que estiguin durs.
- Unes fulles `d'alfàbrega fresca.
- Vinagre de Mòdena
- Oli
- Sal maldon
4 racions
Elaboració
Pelem els tomàquets , i els tallem a dauets.Els posem en un bol a macerar amb quatre cullerades d'oli i dues de vinagre.Remenem i deixem una estona.
Tallem el formatge , fent triangles d'un cm (un parell o tres per cap)de gruix aproximadament.Posem una paella antiadherent al foc (si tenim planxa millor), i tirem unas gotes d'oli , i amb un paper l'escampem per tota la paella.Quan sigui ben calenta , posem el formatge , 2 o tres minuts per cada cara , fins que faci una crosta torradeta.El tombem amb cura , amb una espatula.Un cop fet , l'emplatem.
Coloquem el formatge al mig del plat , tirem pel damunt una cullerada de dauets de tomaquet macerat, i fem unes llàgrimes al costat amb la salsa pesto.I unes fulles d'alfàbrega fresca per decorar.
30min
Notes
Si tenim planxa millor.I també , el millor formatge per fer aquest plat , es el formatge de nocador , típic de València.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1004 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Asela , veig que ets de Valencia.Alla va ser on primer vaig probar el formatge a la planxa.Concretament el formatge de mocaor...
Si , Asela , esta molt bo . Tambe el faig , nomes amb una mica de orenga pel damunt , i un rajoli d'oli , o amb pebre negre...