Macedonia de fruits secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 gr. de fruita seca. (pomes,albercocs, figues, préssecs, peres, prunes, i el que cadascú vulgui.
  • 30 cl. de suc de taronja
  • 30 cl. d'aigua
  • 1 rame de canyella
  • 2 claus
  • 50 gr. d'ametlles pelades

6 racions

Elaboració

Posarem la fruita seca en un bol una mica fondo, i la mullarem amb l'aigua i el suc de la taronja. Afegeixes les espècies i deixa-les en remull tota la nit.
Posa-ho tot en una cassola i fes-ho bullir; després baixa a foc lent i deixa-ho coure durant 20 minuts (tapat).
Les fruites hauran d'estar tendres. Si han absorbit el suc hi posarem una mica més d'aigua.
Hi tirarem les ametlles per damunt i ho servirem, calent o també, es pot menjar fred.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: