Macedonia de fruits secs
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 gr. de fruita seca. (pomes,albercocs, figues, préssecs, peres, prunes, i el que cadascú vulgui.
- 30 cl. de suc de taronja
- 30 cl. d'aigua
- 1 rame de canyella
- 2 claus
- 50 gr. d'ametlles pelades
6 racions
Elaboració
Posarem la fruita seca en un bol una mica fondo, i la mullarem amb l'aigua i el suc de la taronja. Afegeixes les espècies i deixa-les en remull tota la nit.
Posa-ho tot en una cassola i fes-ho bullir; després baixa a foc lent i deixa-ho coure durant 20 minuts (tapat).
Les fruites hauran d'estar tendres. Si han absorbit el suc hi posarem una mica més d'aigua.
Hi tirarem les ametlles per damunt i ho servirem, calent o també, es pot menjar fred.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.