Gelat de iogurt i pastĂ­s de fruits vermells

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:    
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 iogurts natural
  • 100g de llet
  • 300g de sucre
  • 220g de fruits vermells
  • 180g de farina
  • 1/2 paquet de llevat
  • 3 ous
  • 130g de mantega

4 racions

ElaboraciĂł

Primer s'ha de dissoldre 150g de sucre dins d'una cassola amb una mica d'aigua durant 1 minut. Després s'afegeixen el iogurts i la llet.
Fet aixĂČ es deixa al congelador durant 2 hores.
Pel pastĂ­s, es prepara el forn a 180ÂșC. Es baten els ous i s'afegeix el sucre restant. Es barreja i s'afegeix la farina, el llevat, la mantega fosa i finalment els fruits vermells. Feta la massa, es posa en un motlle.
Es posa al forn durant 45 minuts.
A l'hora de servir s'acompanya amb el gelat, i a gaudir!

3h 30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Gelat de iogurt i pastĂ­s de fruits vermells

Enllaça aquesta recepta:

1694 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!