Calamars en la seva tinta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 ml d'oli d'oliva
  • Calamars
  • 250 ml de brou de peix
  • 60 ml de tomàquet triturat
  • 2 dents d'all
  • 1 ceba picada
  • 2 fulles de llorer
  • 1/3 de pebrot verd tallat a tires fines
  • 50 ml de vi blanc
  • Sal
  • 1 sobre de tinta de calamar

Elaboració

Netegem els calamars. Si pot ser demanem que ens ho facin a la peixateria així guanyem temps, però si preferiu fer-ho a casa endavant. Fet això els tallem a trossos i els posem en una paella amb oli prèviament escalfat. Els hi tirem sal. Quan ja estiguin una mica daurats, els enretirem. A la mateixa paella afegim les dues dents d'all, el pebrot, una o dues fulles de llorer i la ceba.
Quan ja estigui una mica daurat, sobretot no torrat, hi afegim el vi. Seguidament el tomàquet triturat, i ho deixem uns 5 minuts. Si veiem que el foc està molt alt el baixem i hi afegim el brou de peix. Al cap d'una estona hi afegim la tinta de calamar. Ho deixem un instant i ho triturem a la batedora.
Quan ja estigui ben triturat afegim la salsa amb els calamars i ho posem a foc lent uns 15-30 minuts. I llest!!! Bon profit i espero que us agradi!

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2012 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: