Calamars de vigília

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis calamars de mida més aviat gran ( un per comensal)
  • Oli d'oliva
  • Els suc de quatre llimones
  • Farina
  • Vuit ous batuts
  • Sal

6 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem ben bé els calamars, i els tallem a rodelles no massa fines.
Els posem a macerar en un atuell, junt amb: el suc de les llimones, i força oli d'oliva. durant una hora aproximadament.
En el moment de fer-los, els passem per farina, els suquem amb l'ou batut, i els fregim amb oli d'oliva, ben calent.
Quan estàn fregits, els posem en una safata amb paper de cuina, perqué deixin anar l'exccés d'oli. Un cop fet això, ja els podrem treure a taula en una safata ben bonica.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1077 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!