Sopa de Castellfollit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues carcases de pollastre
  • Un grapat de peix de morralla
  • Una cabessa d'alls, tallada en dues meitats
  • Una ceba pelada, tallada en dues meitats
  • Una branca d'àpi
  • Un parell de porros
  • Sal
  • Conyac
  • 400 grams d'arròs
  • 400 grams de fideus del nº2
  • Aigua
  • Una pastilla de concentrat de pollastre

12 racions

Elaboració

En una olla amb aigua, posem a bullir : les carcases, el peix, l'àpi, els alls, els porros,la ceba, i la pastilla de concentrat.
Quan ja ha bullit uns 40 minuts, corregim de sal, i hi afegim un raig de conyac. Deixem bullir deu minuts més, i ja ho podrem colar a la cassola hon farem la sopa.
Omplim la cassola amb aquest brou, i quan comença a bullir, afegim l'arròs i els fideus, tot remenant, perqué no s'enganxin.
Quan els fideus i l'arròs són cuits al nostre gust, ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Castellfollit, és una casa de recés, que té la comunitat Cistercenca, en el vell mig dels boscos de Poblet, i que quan fan exercicis espirituals, el cuiner va amb ells i els hi fà el menjar, per tots els dies que dura l'estada.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!