Sopa de peix
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Fumet de peix
- Musclos sense closca
- Gambetes pelades
- Tres rodanxes de rap
- Pa sec
- Mig fetge del rap pel fumet
- Ametlles torrades
- Julivert
- Dos grans d'all pelats
- Un raig de: Pernod, Ricard, Pastis, o Anís sec.
12 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes
Elaboració
En una olla gran, posem el fumet i el pa sec, i esperem que bulli. Quan el pa ja és tou, passem la batedora de varetes, i seguidament afegim : els musclos, les gambetes i el rap tallat a trossets menuts. Mentrestant va bullint la sopa, fem una picada amb: les ametlles torrades, el pa fregit, els dos alls pelats, el julivert i el tros de fetge del rap.Un cop hem passat la batedora elèctrica, ho afegim a l'olla amb la sopa.Seguidament, corregim de sal, i ja la podrem servir a taula en una sopera.
45min
Notes
Tot el peix i marisc d'aquesta recepta, pot ser congelat. Antigament es feia amb fonoll torrat d'amunt la planxa i es posava a la picada.
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3575 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.