Sopa de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Fumet de peix,( està en les meves receptes)
  • Musclos sense closca
  • Gambetes pelades
  • Tres rodanxes de rap
  • Pa sec
  • Mig fetge del rap del fumet
  • Ametlles torrades
  • Julivert
  • Dos grans d'all pelats
  • Un raig de liquor: Pernod, Ricard, Pastis, o Anis sec.

12 racions

Elaboració

En una olla gran, posem el fumet i el pa sec, i esperem que bulli. Quan el pa ja és tou, passem la batedora de varetes, i seguidament afegim : els musclos, les gambetes i el rap tallat a trossets menuts. Mentrestant va bullint la sopa, fem una picada amb: les ametlles torrades, el pa fregit,els dos alls pelats,el julivert i el trós de fetge del rap.Un cop hem passat la batedora elèltrica, ho afegim a l'olla amb la sopa.Seguidament, corregim de sal i de gust, i ja la podrem servir a taula en una sopera.Nota- En el moment de posar-hi el raig del liquor que sigui, procurem no pasar-nos.

45min

Notes

Tots el peix i marisc d'aquesta recepta, pot ser congelat. En comptes de liquors, antiguament es feia amb Fonoll torrat d'amunt la planxa i es ficava a la picada.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1242 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

M. Mercè Mititieri García diu:
Perdoneu l'he fet en la valoració.
El que he volgut compartir amb vosaltresés la obció de que en comptes de licor, en la picada, jo hi poso llavors de Fonoll, dóna el gust anissat amb menor quantitat i no hi ha perill de passar-se. El meu pare hi posava Absenta fins que un dia es va passar i va ser molt difícil de fer passar coll avall.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!