Sopa de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Musclos sense closca
  • Gambetes pelades
  • Tres rodanxes de rap
  • Pa sec
  • Mig fetge del rap pel fumet
  • Ametlles torrades
  • Julivert
  • Dos grans d'all pelats
  • Un raig de: Pernod, Ricard, Pastis, o Anís sec.

12 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes

Elaboració

En una olla gran, posem el fumet i el pa sec, i esperem que bulli. Quan el pa ja és tou, passem la batedora de varetes, i seguidament afegim : els musclos, les gambetes i el rap tallat a trossets menuts. Mentrestant va bullint la sopa, fem una picada amb: les ametlles torrades, el pa fregit, els dos alls pelats, el julivert i el tros de fetge del rap.Un cop hem passat la batedora elèctrica, ho afegim a l'olla amb la sopa.Seguidament, corregim de sal, i ja la podrem servir a taula en una sopera.

45min

Notes

Tot el peix i marisc d'aquesta recepta, pot ser congelat. Antigament es feia amb fonoll torrat d'amunt la planxa i es posava a la picada.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: