Filets de peix arrebossats amb pols de cep

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 filets de peix, en aquest cas he fet servir orada
  • 2 ous
  • Un pols de sal
  • Un raig d'oli per fregir
  • Uns quants ceps assecats

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb l'oli a escalfar
Mentrestant preparem un plat amb els ous batuts
En un morter hi posem els ceps assecats, laminats o a trossos. Si els varem assecar a trossos, els piquem ben picats fins a obtenir una pols
Un cop l'oli ben calent, passem els filets per la pols de cep, ajudant si cal amb els dits a fi que quedin ben impregnats de la pols de cep
Seguidament els passem per ou batut i passem a fregir els filets fins que ens quedin ben daurats
Els posem a escórrer l'oli en paper de cuina i ja podrem gaudir d'aquests filets.

45min


Recepta de cuina de Filets de peix arrebossats amb pols de cep
per Jordi Bosch Negre
Recepta de cuina de Filets de peix arrebossats amb pols de cep
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Dolça diu:
Amb el pols de cep el peix deu pujar de categoria!!! És que a mi tot el que sigui fet amb ceps em perd!
Jordi Bosch Negre diu:
Ès cert, el cep és el rei!, pe`r prova aixó de la pols , ja veuràs el resultat, amb pasta bullida també ès molt bo.
Dolça diu:
Amb la pasta ja ho he provat! Amb els arrebpossats encara no, és que en mengem pocs, a casa!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: