Filets de peix arrebossats amb pols de cep

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 filets de peix, en aquest cas he fet servir orada
  • 2 ous
  • Un pols de sal
  • Un raig d'oli per fregir
  • Uns quants ceps assecats

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb l'oli a escalfar
Mentrestant preparem un plat amb els ous batuts
En un morter hi posem els ceps assecats, laminats o a trossos. Si els varem assecar a trossos, els piquem ben picats fins a obtenir una pols
Un cop l'oli ben calent, passem els filets per la pols de cep, ajudant si cal amb els dits a fi que quedin ben impregnats de la pols de cep
Seguidament els passem per ou batut i passem a fregir els filets fins que ens quedin ben daurats
Els posem a escórrer l'oli en paper de cuina i ja podrem gaudir d'aquests filets.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1526 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Dolça diu:
Amb el pols de cep el peix deu pujar de categoria!!! És que a mi tot el que sigui fet amb ceps em perd!
Jordi Bosch Negre diu:
Ès cert, el cep és el rei!, pe`r prova aixó de la pols , ja veuràs el resultat, amb pasta bullida també ès molt bo.
Dolça diu:
Amb la pasta ja ho he provat! Amb els arrebpossats encara no, és que en mengem pocs, a casa!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!