Filets de peix arrebossats amb pols de cep
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 filets de peix, en aquest cas he fet servir orada
- 2 ous
- Un pols de sal
- Un raig d'oli per fregir
- Uns quants ceps assecats
2 racions
Elaboració
Posem una paella al foc amb l'oli a escalfar
Mentrestant preparem un plat amb els ous batuts
En un morter hi posem els ceps assecats, laminats o a trossos. Si els varem assecar a trossos, els piquem ben picats fins a obtenir una pols
Un cop l'oli ben calent, passem els filets per la pols de cep, ajudant si cal amb els dits a fi que quedin ben impregnats de la pols de cep
Seguidament els passem per ou batut i passem a fregir els filets fins que ens quedin ben daurats
Els posem a escórrer l'oli en paper de cuina i ja podrem gaudir d'aquests filets.
45min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3367 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.