Morralla fregida
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilogram de lluçet petit- Oli d'oliva- Sal- Una llimona- Una mica de farina-
4 racions
Utensilis
Una paella , unes pinces de cuina , paper absorbent i un plat per servir.
Elaboració
Posem una paella al foc amb oli a escalfar. Preparem un plat amb una mica de farina. Netegem i rentem el lluçet , traient només la tripa . Salem una mica el lluçet i el passem per farina, el fregim ben ros a la paella i l'escorrem de l'eccès d'oli. El posem en un plat i el ruixem amb llimona. Estarà a punt de menjar.
30min
Notes
Recomano menjar també aquesta freginada , a l'endemà al mati , freda per esmorzar. És un esmorzar collonut.
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2253 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.