Morralla fregida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilogram de lluçet petit- Oli d'oliva- Sal- Una llimona- Una mica de farina-

4 racions

Utensilis

Una paella , unes pinces de cuina , paper absorbent i un plat per servir.

Elaboració

Posem una paella al foc amb oli a escalfar. Preparem un plat amb una mica de farina. Netegem i rentem el lluçet , traient només la tripa . Salem una mica el lluçet i el passem per farina, el fregim ben ros a la paella i l'escorrem de l'eccès d'oli. El posem en un plat i el ruixem amb llimona. Estarà a punt de menjar.

30min

Notes

Recomano menjar també aquesta freginada , a l'endemà al mati , freda per esmorzar. És un esmorzar collonut.


Recepta de cuina de Morralla fregida
per Jordi Bosch Negre
Recepta de cuina de Morralla fregida
Aqui vesu com m'ha quedat ami el llucet: quina gana !!!
per Domènec Garrofé

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Jo la faig amb morralla barrejada: rogers (molls), pelaiets, burrets, i esta bonissim.
Ho provare per esmorzar
Jordi Bosch Negre diu:
Si és cert, nosaltres abans con el meu germà en portava sempre de la barca també ho feiam tot barrejat, és molt bo.
Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapo noi aquest llucet.Fot molt bona pinta.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: