Morralla fregida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilogram de lluçet petit- Oli d'oliva- Sal- Una llimona- Una mica de farina-

4 racions

Utensilis

Una paella , unes pinces de cuina , paper absorbent i un plat per servir.

Elaboració

Posem una paella al foc amb oli a escalfar. Preparem un plat amb una mica de farina. Netegem i rentem el lluçet , traient només la tripa . Salem una mica el lluçet i el passem per farina, el fregim ben ros a la paella i l'escorrem de l'eccès d'oli. El posem en un plat i el ruixem amb llimona. Estarà a punt de menjar.

30min

Notes

Recomano menjar també aquesta freginada , a l'endemà al mati , freda per esmorzar. És un esmorzar collonut.


Recepta de cuina de Morralla fregida

Aqui vesu com m'ha quedat ami el llucet: quina gana !!!
per Domènec Garrofé

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1726 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Jo la faig amb morralla barrejada: rogers (molls), pelaiets, burrets, i esta bonissim.
Ho provare per esmorzar
Jordi Bosch Negre diu:
Si és cert, nosaltres abans con el meu germà en portava sempre de la barca també ho feiam tot barrejat, és molt bo.
Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapo noi aquest llucet.Fot molt bona pinta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!