Morralla fregida
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilogram de lluçet petit- Oli d'oliva- Sal- Una llimona- Una mica de farina-
4 racions
Utensilis
Una paella , unes pinces de cuina , paper absorbent i un plat per servir.
Elaboració
Posem una paella al foc amb oli a escalfar. Preparem un plat amb una mica de farina. Netegem i rentem el lluçet , traient només la tripa . Salem una mica el lluçet i el passem per farina, el fregim ben ros a la paella i l'escorrem de l'eccès d'oli. El posem en un plat i el ruixem amb llimona. Estarà a punt de menjar.
30min
Notes
Recomano menjar també aquesta freginada , a l'endemà al mati , freda per esmorzar. És un esmorzar collonut.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3974 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.