Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Bullit de peix

Categoria: Peixos i mariscos
Origen: Espanya > Eivissa, Formentera i Catalunya
Estació: primavera   estiu   tardor  
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Peix de roca,
  • Patates,
  • Ceba,
  • Porro,
  • Tomàquet,
  • Safrà en bri,
  • Aigua,
  • Sal,
  • Pebre,
  • Oli d'oliva,
  • All i julivert i
  • Ou per al all i oli.

4 racions

Elaboració

Picar la ceba i el porro, posar oli d'oliva i sofregir.
Quan estigui sofreginat afegir la salsa de tomàquet.
Tallar les patates i sofregir.
Afegeix aigua que cobreixi les patates i quan comenci a bullir abaixar el foc i cure uns 10 minuts, al cap d'aquest temps tirar el peix de roca trossejat, i coure uns deu minuts mes n'hi ha prou.
Fer una picada amb all i julivert, i una mica de pebre, afegir la picada i els brins de safrà quan faltin uns cinc minuts.

Notes

Aquesta és una recepta de la mar al plat, com ho poden ser el cim i tomba o el marmitako, són diferents però l'esperit i l'origen és el mateix, aprofitar el que es té a mà en les dures jornades marineres i fer el guisat a bord. Aquest bullit de peix és típic d'Eivissa i Formentera. Se serveix el peix i les patates sense brou i per sobre se li posa una mica d'allioli, si el peix és de qualitat, jo li poso poc all i oli, per no matar el gust. Amb el brou, es fa un arròs sec en una paella i es menja després el peix i les patates. El peix és millor de roca, no morralla, de la millor qualitat possible, en aquest cas he fet servir Escorpora, aranya i bròtola, podeu fer servir el que més us agradi, rap, mero, Sampedro, rata, ferran o qualsevol altre similar. Després, si sobra, a la nit, sopa i croquetes de peix de roca, superbes. L'arròs es serveix com un arròs a banda, hi ha qui li posa sípia o calamar, mongetes tendres i pebrots i per al brou es pot posar també una mica de llorer o pebre vermell, això ja va a gustos. Quant al all i oli, hi ha qui ho serveix amb "all i oli anegat", tenim un munt de variants, però el més important és la qualitat del peix de roca i les patates, la resta ve sol

Per Joan Corminas


Recepta de cuina de Bullit de peix

per Joan Corminas

Recepta de cuina de Bullit de peix

per Joan Corminas

Recepta de cuina de Bullit de peix

per Joan Corminas

Etiquetes: Allioli  Patates  Peix   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Peixos i mariscos › Bullit de peix

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta2601

168 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Morralla fregida
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Salmó fresc en papillote
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Cocotxes de bacallà
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Patates farcides
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Anxoves marinades
    Peixos i mariscos
  • Filets de lluç al microones
    Peixos i mariscos
    20 min.
  • Bacallà amb mel
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Orada al forn
    Peixos i mariscos
    60 min.
  • Anxoves amb allioli
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Sonsos fregits
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Tartar de salmó
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Tonyina en escabetx
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Suquet de rap
    Peixos i mariscos
  • Cues de rap en suc
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Gratinat de tonyina
    Peixos i mariscos
    60 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Joan Corminas
Podeu trobarme
joan.c@sunrise.ch
receptes alemanyes:
http://www.receptes.cat/de/chef2225
Freienstein (Zürich) Suïssa

1707 receptes

2 trucs

87 aportacions al fòrum

101 fotos favorites

85 seguidors

Segueix a 327 Xefs

  • Paulí Hernández Grande
  • Mayte Deza
  • Àngels Casell Puig
  • Antonieta Llaurado Llort
  • Montserrat Reixach Moner
  • Pau Gili López
  • Elvira Vila
  • antoni
  • Mª Lluïsa Vidal
  • Teresa Coma Salvador

... i 317 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcides
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Coca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Espaguetis amb espinacs i gambes
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassó
  • Arròs melós amb verdures
  • Flam de torró

Veure totes les receptes

Joan Corminas RSS feed.

Últims comentaris

  • Macarrons alla carbonara
    Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
  • Talls de vedella a l'oriental
    Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
  • Carabassa Hokkaido i pastanagues rostides
    Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
  • Talls de vedella a l'oriental
    Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
  • Pomes al forn amb ametlles
    Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...

Les seves millors receptes

  • Patates a la provençal *****
  • Postre de pomes amb avellanes i pa sofregit *****
  • Canelons de carxofa *****
  • Tortell de l'Epifania *****
  • Mongetes del ganxet amb carpaccio de carn d’escudella *****

Receptes que millor ha valorat

  • Trufa cuita de l'Arimany *****
  • Melmelada de roses ****
  • Pastís fondant Bob esponja ***

Les seves etiquetes

  • Albergínia 1
  • Alberginies 1
  • Allioli 1
  • Alls 1
  • Arros 5
  • Aus 1
  • Aus-pollastre 1
  • Avellanes 1
  • Bacalla 11
  • Bacalla fresc 1
  • Beixamel 2
  • Bolets 4
  • Bonitol 2
  • Botifarra 1
  • Botifarra blanca 1
  • Botifarra negra 1
  • Caça 1
  • Calamars 2
  • Calamarsets 1
  • Calls 1
  • Canelons 4
  • Cansalada 1
  • Capipota 1
  • Carabassa 1
  • Carabassó 1
  • Carbassó 1
  • Cargols 9
  • Carn mòlta - Carn picada 5
  • Carxofa 1
  • Carxofes 1
  • Castanyes 1
  • Cigrons 3
  • Cítrics 1
  • Coco 1
  • Col 5
  • Conill 9
  • Crostini 1
  • Curri 1
  • Empanada 1
  • Escalopa 1
  • Escamarlans 1
  • Escudella 1
  • Espinacs 1
  • Estofat 1
  • Farigola 1
  • Fesols 1
  • Fetgets de pollastre 1
  • Fruits secs 1
  • Gambas 2
  • Gambes 1
  • Graten 1
  • Guatlles 1
  • Llagostins 2
  • Llebre 1
  • Llenguado 1
  • Llom 1
  • Lluç 1
  • Macarrons 4
  • Maduixes 1
  • Mandonguilles 1
  • Mango 1
  • Mongetes 2
  • Musclos 2
  • Nata 2
  • Ous 4
  • Ous de guatlla 1
  • Ous de lumpus 1
  • Ous durs 1
  • Pastanaga 1
  • Patates 10
  • Pebrots 2
  • Peix 2
  • Peixos-embotits-carns-etc- 1
  • Peres 1
  • Pèsols 3
  • Pesto 1
  • Peus de porc 2
  • Pinya 1
  • Pizza 1
  • Plàtan 1
  • Pollastre 5
  • Pomes 3
  • Postre 1
  • Potatge 2
  • Prunes 1
  • Rap 2
  • Risotto 1
  • Rovellons 1
  • Salmó 1
  • Salsa 1
  • Salsa d’ametlles 1
  • Salsitxes 1
  • Sardines 1
  • Secrets de porc 1
  • Sepia 2
  • Sopa 1
  • Spaghetti 3
  • Tagliatelle 1
  • Tallarines 4
  • Tonyina 1
  • Truita 1
  • Vegetariana 5
  • Vegeteriana 4
  • Verdures 1
  • Viande 1
  • Xai 1
  • Xampinyons 3
  • Xistorra 1
  • Xocolata 4
  • Xocolata negra 2

149 favorites

  • Risotto amb pedrers de pollastre
  • Ravolis amb bacallà
  • Conill amb romaní
  • Nius caramel·litzats de poma amb formatge de cabra
  • Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme
  • Crema freda d'espàrrecs verds
  • Puding de plàtan i pinya
  • Croquetes d'espinacs
  • Bacallà a la llauna, sobre llit d'espinacs a la catalana
  • Pastís de puré de patata i carn
  • Conill fregit amb alls i bitxos
  • Flam d'ou amb plàtan, panses i pinyons
  • Amanida de bacallà, xerris, i gules del nord
  • Flam d'ou amb poma i pinyons
  • Bacallà a la llauna
  • Croquetes de pollastre
  • Pa casolà
  • Supremes de lluç en papillota amb calçots confitats
  • Cigrons estofats amb manetes de porc
  • Crostini de formatge picant
  • Suquet de peix
  • Pit de pollastre farcit
  • Flam d'ou
  • Potatge de cigrons amb mini-mandoguilles i pistons
  • Llesques de pa amb formatge a l'estil del Canto de Thurgau
  • Potatge de llenties amb xoriç, patates i bledes
  • Cigrons amb pop
  • Arroz amb butifarra i ceps
  • Coca de carxofa
  • Canalons de tonyina ou dur i espinacs
  • Coca de cireres
  • Conill amb ceba
  • Mousaka d'alebreginia
  • Fideuà de peix
  • Cues de rap a la marinera
  • Amanida de patata i gambes
  • Pastissets
  • Ametllats
  • Gratinat de patates i anxoves
  • Fideuà de ceps
  • Sopa de carxofa
  • Tallarines al roquefort
  • Cassolada de xai, amb carxofes i pèsols
  • Mongetes del ganxet, guisades amb romesco
  • Flam de bolets
  • Galtes de porc al forn, sobre llit de ceba
  • Arròs, amb bolonyesa
  • La meva salsa Bolonyesa
  • Minestrone amb Pollastre
  • Pastís del flam
  • Amanida de mongetes seques
  • Conill amb samfaina
  • Civet de llebre a la catalana
  • Cap i pota amb cigrons
  • Pa miracle
  • Pollastre al forn
  • Bunyols de pinya
  • Canelons d'espinacs i bolets Carrereta amb salsa beixamel de Cep
  • Galtes de porc guisades
  • Coctel de Llagostins
  • Cuixetes de pollastre farcides de llonganisa
  • Pesols a la catalana
  • Croquetes de pernil
  • Pits de pollastre amb capa de formatges
  • Cocada de Camarón
  • Carbassons al forn
  • Flam de Mató
  • Patates farcides
  • Croquetes de l'Àvia Dolors
  • Cigrons a la catalana
  • Amanida de pasta amb pesto
  • Pastís de tonyina
  • Crema de Sant Josep amb sorpresa
  • Tallarines amb popets
  • Pasta amb sardines
  • Conill en escabetx amb figues a la planxa
  • Pastissets de carbassa i formatge comté
  • Pèsols ofegats
  • Crema de mongetes amb alfàbrega
  • Crema d'espàrrecs verds, amb encenalls de fetge d'ànec
  • Cloïsses en salsa verda, amb mongetes del ganxet
  • Endivies gratinades, amb prunes, pinyons, i pernil
  • Espatlla de xai a la cervesa
  • Pop ofegat amb allioli
  • Macarrons amb trinxat
  • Blanqueta de gall dindi guisada amb rossinyols
  • Gírgoles saltades, amb pernil, panses i pinyons
  • Ânec estofat, amb Múrgoles, o Rabassoles
  • Mongetes de Balaguer, estofades
  • Rovellons o Pinetells al microones
  • Pops amb çigrons
  • Jarret de poltre estofat, amb verduretes, i bolets
  • Salsitxes fregides, amb tomàquet, all i julivert
  • Tonyina amb romesco, i mongetes del ganxet
  • Sopa de farigola
  • Vol-au-vents, de bolets, porros, i fua,( mi-cuit dànec )
  • Calamars , farcits de carn i bolets
  • Verat macerat
  • Llibrets d'albergínia, amb xampinyons
  • Sangria amb vi blanc
  • Paella Catalana* (Arròs de marisc)
  • Cigrons gratinats
  • Macarrons a la marinera
  • Pastís de patata i tonyina
  • Espirals de colors amb doble de formatge
  • Cigrons estiuencs
  • Pollastre a la llimona
  • Espinacs a la crema sobre un llit d’arròs
  • Espaguetis engastats a salsitxes
  • Sípia ofegada, amb patates, i allioli
  • Conill al forn
  • Pudding de puerros
  • Sarsuela de rap
  • Cebes farcides
  • La Sopeta de la Nati
  • Sofregit de tomàquet
  • Cassoleta de recapte express
  • Manetes de porc farcides de llagostins
  • Aletes de pollastres adobades
  • Peus de Porc al forn
  • Iuca amb all i julivert
  • Fideuà de gambes i calamars
  • Coca de Pinya Colada
  • Fideus al forn
  • Daus de porc adobats amb mostassa
  • Bacallà esqueixat amb mongetes seques i pebrot escalivat
  • Musclos de roca amb vinagreta de mel i romaní
  • Lluç de palangre amb oli de vainilla
  • Conill confitat
  • Conill a les herbes
  • Cues de lluç amb patates al forn
  • Croquetes de cep
  • Musclos amb all i julivert
  • Bacallà Espiritual
  • Escarxofes amb all i julivert
  • Bròquil al forn
  • Risotto de bolets i llagostins
  • Albergínies a la napolitana
  • Xampinyons farcits
  • Mil fulls de patata amb herbes provençals
  • Carquinyolis
  • Crema pastissera, a la meva manera
  • Timbal de patata i ceba amb butifarra esparracada, pebrot escalivat i ou poché
  • Flam de turró
  • Pollastre al forn amb pastanagues i xirivies
  • Calçots arrebossats
  • Coca de Llavaneres
  • Bacallà al forn a la napolitana
  • Calamarsons amb mongetes

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús