Galtes de porc guisades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 galtes de porc
- 1 carxofes
- ½ pebrot verd
- ½ pebrot vermell
- 1 ceba
- 2 tomacons o 1 tomaquet madur
- 1,5 dl. de Pedro Ximénez
- 1 L d’aigua
- 25 g. de pernil del pais
- 1 fulla de llorer
- ½ xile
- Sal
Per la picada:
- 25 g. d'ametlles torrades
- 1 all
- sal
2 racions
Utensilis
Cassola de ferro colat o de terrissa
Elaboració
Tallar en trossos molt petits el pebrot i la carxofa i ficar-los a foc lent en una cassola de ferro colat o de terrissa amb oli. 2 minuts més tard fiqueu la ceba tallada també a trossos molt petits.
Escaldeu durant 1 minut el tomàquet per a pelar-lo més fàcilment. Peleu el tomàquet i aixafar-ho. Afegir-ho a la cassola. Quan el sofregit comenci a estar eixut ficar-hi, el pernil a petits talls, el Pedro Ximénez . quan s’hagi reduït posar-hi ½ l. de l’aigua. Deixar coure per 10 minuts. Posar-hi les galtes prèviament salpebrades. Coure durant 25 minuts.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4967 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.