Galtes de porc guisades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 galtes de porc
  • 1 carxofes
  • ½ pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 2 tomacons o 1 tomaquet madur
  • 1,5 dl. de Pedro Ximénez
  • 1 L d’aigua
  • 25 g. de pernil del pais
  • 1 fulla de llorer
  • ½ xile
  • Sal

Per la picada:

  • 25 g. d'ametlles torrades
  • 1 all
  • sal

2 racions

Utensilis

Cassola de ferro colat o de terrissa

Elaboració

Tallar en trossos molt petits el pebrot i la carxofa i ficar-los a foc lent en una cassola de ferro colat o de terrissa amb oli. 2 minuts més tard fiqueu la ceba tallada també a trossos molt petits.
Escaldeu durant 1 minut el tomàquet per a pelar-lo més fàcilment. Peleu el tomàquet i aixafar-ho. Afegir-ho a la cassola. Quan el sofregit comenci a estar eixut ficar-hi, el pernil a petits talls, el Pedro Ximénez . quan s’hagi reduït posar-hi ½ l. de l’aigua. Deixar coure per 10 minuts. Posar-hi les galtes prèviament salpebrades. Coure durant 25 minuts.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2251 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!