Olla barrejada
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Sopa
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Un quart de gallina
- Dues carcases de pollastre
- Un os de pernil salat
- Dues tires de cansalada de panxeta, gruixudes
- Una orella de porc
- Un tròs de cua de porc
- Un tròs de vedella senzill
- Una botifarra culana blanca
- Una botifarra culana negra
- Una col petita
- Tres pastanagues
- Dues branques d'àpi
- Una ceba
- Tres porros nets
- Vuit patates pelades
- 200 grams de fideus del nº 3
- 200 grams de cigrons cuits ( els podem comprar en una conca, i demanar una mica del suc de la cocció )
- Sal
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Agafem una olla gran, l'omplim amb aigua, i anem posant tots els ingredients, per tal de fer el brou. Posem : la gallina, les carcases, l'os de pernil, la vedella, l'orella, la cansalada, la cua de porc, dues fulles de col, una pastanaga neta, dues patates pelades tallades per la meitat, dues branques d'àpi, una ceba pelada tallada per la meitat, i tres porros ben nets. Ho deixem bullir una hora i mitja, i seguidament, ho escorrem, i passem el brou a una cassola fonda, per fer l'olla barrejada.
Un cop el brou el tenim a la cassola, anem afegint : la col tallada a trossos regulars, les pastanagues tallades a brunoise regular, les patates tallades a quadrets, els fideus,i els cigrons amb una mica del suc de courels.
Seguidament, afegim: la vedella tallada a trocets, la cansalada tallada a trocets, la gallina també trossejada, la botifarra blanca tallada a rodelles, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, aproximadament, 45 minuts més.
En aquest moment, afegim la botifarra negra tallada a rodelles, corregim de sal, deixem coure cinc minuts més, i ja la podrem servir en una olla de terrissa, ben bonica a taula, amb una plat a sota, per no cremar-se. !! bon profit ¡¡
														
 2h 30min
 2h 30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5924 visites.
 5924 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns 
  
  
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram