Cuixetes de pollastre guisades
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 8 cuixetes de pollastre
- 1 ceba gran
- 1 pebrot
- 1 tomaca
- 2 alls
- 200 gr. de pèsols fins
- 2 patates grans
- 10 ametlles torrades
- 1 cullerada de farina
- Herbes aromàtiques
- 1 gotet de brou de pollastre
- 1/4 l. oli
- Sal - pebre
- 1 pot de bolets de Snt. Jordi (opcional)
4 racions
Elaboració
Fregir les cuixetes. Col.locar-les en una safata i tirar per sobre sal i herbes aromàtiques.
Bullir els pèsols amb una mica de sal, quan estiguin cuits, solar i reservar.
Pelar les patates, fer-les a daus i fregir-les. Reservar.
Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot trinxats. A mitja cocció afegir els alls i la tomaca. Quan estigui cuit, afegir la farina, remenar i afegir una mica de brou. Passar-ho pel minipimer junt amb les ametlles, que quedi ben triturat.
Posar aquesta salsa en una cassola. Posar-hi a sobre les cuixes i deixar-ho coure 1 minut, afegir el brou i coure uns 20 mts. més, fins que estiguin toves. Posar per sobre els pèsols, les patates i els bolets, i una mica més d'herbes aromàtiques.
45min
Etiquetes:
Carns
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3646 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...