Cues de lluç amb patates al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 cues de lluç
- 8 patates petites
- 1 ceba de Figueres o ceba tendra
- Herbes aromàtiques per peix
- 1 gotet de brou de peix o de vi blan sec
- Sal - oli
4 racions
Elaboració
Netejar les cues de lluç i posar-les en una safata de forn.
Pelar les patates, rentar-les i posar-les al costat del peix.
Tallar la ceba a rodanxes i posar-la damunt del peix.
Salar i posar les fines herbes per sobre i un bon raig d'oli d'oliva.
Afegir un gotet de brou de peix per que no s'aferri.
Coure a forn a 180º una mitja hora.
50min
Etiquetes:
Peixos
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7013 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...