Cues de lluç amb patates al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 cues de lluç
- 8 patates petites
- 1 ceba de Figueres o ceba tendra
- Herbes aromàtiques per peix
- 1 gotet de brou de peix o de vi blan sec
- Sal - oli
4 racions
Elaboració
Netejar les cues de lluç i posar-les en una safata de forn.
Pelar les patates, rentar-les i posar-les al costat del peix.
Tallar la ceba a rodanxes i posar-la damunt del peix.
Salar i posar les fines herbes per sobre i un bon raig d'oli d'oliva.
Afegir un gotet de brou de peix per que no s'aferri.
Coure a forn a 180º una mitja hora.
50min
Etiquetes: Peixos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10635 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.