Cues de lluç amb patates al forn

Ingredients

  • 4 cues de lluç
  • 8 patates petites
  • 1 ceba de Figueres o ceba tendra
  • Herbes aromàtiques per peix
  • 1 gotet de brou de peix o de vi blan sec
  • Sal - oli

4 racions

Elaboració

Netejar les cues de lluç i posar-les en una safata de forn.
Pelar les patates, rentar-les i posar-les al costat del peix.
Tallar la ceba a rodanxes i posar-la damunt del peix.
Salar i posar les fines herbes per sobre i un bon raig d'oli d'oliva.
Afegir un gotet de brou de peix per que no s'aferri.
Coure a forn a 180º una mitja hora.

50min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11331 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: