Cues de rap en suc

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 8 cues de Rap
  • 4 alls tendres
  • 1 ceba menuda
  • Oli d'oliva
  • 1 pot de tomata fegit ( o 4 tomĂ quets frescos )
  • 4 ous durs
  • Dues cullerades farina de blat o de Maizena

4 racions

Utensilis

taula de picar
ganivet
1 cassola ampla i poc fonda

ElaboraciĂł

s'ha de trinxar tot molt petit per fer el sofregit,
posar a escalfar una mica d'oli, posar els alls i la ceba, desprĂŠs posar el tomĂ quet i deixar que es cogui una mica, afegir la farina per donar-li una mica de cos a la salsa, afegir les cues de Rap i els ous durs partits per la meitat, posar a foc mitjĂ  fins que el peix sigui fet, no triga molt 20 m

45min

Per


Recepta de cuina de Cues de rap en suc

Fan falta els ous
per Minchas

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cues de rap en suc

Enllaça aquesta recepta:

6148 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Quant de temps sense veure una recepte teva per aqui. M´agrada molt aquesta recepte.
Fernanda Bausili diu:
molt bona aquesta recepta i molt facileta


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!