Cues de rap en suc
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 cues de Rap
- 4 alls tendres
- 1 ceba menuda
- Oli d'oliva
- 1 pot de tomata fegit ( o 4 tomàquets frescos )
- 4 ous durs
- Dues cullerades farina de blat o de Maizena
4 racions
Utensilis
taula de picar
ganivet
1 cassola ampla i poc fonda
Elaboració
s'ha de trinxar tot molt petit per fer el sofregit,
posar a escalfar una mica d'oli, posar els alls i la ceba, després posar el tomàquet i deixar que es cogui una mica, afegir la farina per donar-li una mica de cos a la salsa, afegir les cues de Rap i els ous durs partits per la meitat, posar a foc mitjà fins que el peix sigui fet, no triga molt 20 m
45min
Etiquetes: Cuesta de rap en suc Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13704 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.