Cues de rap en suc
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 8 cues de Rap
- 4 alls tendres
- 1 ceba menuda
- Oli d'oliva
- 1 pot de tomata fegit ( o 4 tomàquets frescos )
- 4 ous durs
- Dues cullerades farina de blat o de Maizena
 4 racions
 4 racions
Utensilis
taula de picar
ganivet
1 cassola ampla i poc fonda
Elaboració
							s'ha de trinxar tot molt petit per fer el sofregit,
posar a escalfar una mica d'oli, posar els alls i la ceba, després posar el tomàquet i deixar que es cogui una mica, afegir la farina per donar-li una mica de cos a la salsa, afegir les cues de Rap i els ous durs partits per la meitat, posar a foc mitjà fins que el peix sigui fet, no triga molt 20 m
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						Cuesta de rap en suc  Peix
 
						Etiquetes: 
						Cuesta de rap en suc  Peix  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 14968 visites.
 14968 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Imma Soto
 Imma Soto Montse R
 Montse R![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram