Cues de rap en suc
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 cues de Rap
- 4 alls tendres
- 1 ceba menuda
- Oli d'oliva
- 1 pot de tomata fegit ( o 4 tomàquets frescos )
- 4 ous durs
- Dues cullerades farina de blat o de Maizena
4 racions
Utensilis
taula de picar
ganivet
1 cassola ampla i poc fonda
Elaboració
s'ha de trinxar tot molt petit per fer el sofregit,
posar a escalfar una mica d'oli, posar els alls i la ceba, després posar el tomàquet i deixar que es cogui una mica, afegir la farina per donar-li una mica de cos a la salsa, afegir les cues de Rap i els ous durs partits per la meitat, posar a foc mitjà fins que el peix sigui fet, no triga molt 20 m
45min

Etiquetes:
Cuesta de rap en suc Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10179 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
es la mateixa que es fa al meu país encara que jo la faig diferent, perquè faig servir la batedora. bonissima
m'agrada molt aquesta recepta, perquè els colors son tan importants com els sabors
estan molt bons els Fesols frescos, jo trobo que quedaria bastant bè, oh tant la recepta como jo som de Colombia,...
m'agrada molt, molt bona recepta Asela i molt facileta..
aun no he probado mucho las pastas, pero creo que podria estar bien...