Fesols Xinesos
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per olla a pressió
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- ½ quilo de fesols vermells
- 1 pit de pollastre
- 1 ceba
- 2 tomàquets mitjans
- 3 grans d'all
- ½ pebrot verd
- ½ pebrot vermell
- 5 tiges d'api verd
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							per als fesols tenim diverses opcions, la millor seria tendres, però com depèn de la temporada, la segona opció són fesols secs i posar-los a hidratar unes tres hores abans, finalment i si no hi ha més remei, pegar mà de fesols de pot, però com última opció.
Cuinar els fesols  en la mateixa aigua que els hidratem fins que estiguin tendres. Al mateix temps podem anar preparant la resta.
Filetejat el pit (però a la botiga ja el podeu aconseguir filetejat molt fi) i el fem només una mica a la paella perquè no s'endureixi molt, i després el esfilagarsem molt fi, els altres ingredients els piquem a taquets molt petits. Un cop tenim tot picat i llest, posem oli d'oliva a la paella i comencem per posar els alls i deixar que agafin color, després posem la resta de verdures i deixem que es daurin una mica, salpebrar una mica estaria bé, finalment posem el pit esfilagarsat i si cal podem posar una mica de brou dels fesols, deixem coure uns 5 minuts. Finalment afegim aquesta barreja als fesols i els deixem coure 10 minuts més a foc mitjà. Verificar la sal, una mica de pebre picant li pod donar un toc més especial
														
 1h 10min
 1h 10min 
Notes
per donar-li un toc del país, els poseu afegir daus de cansalada o chorizo.es un àpat fort i no la recomano per sopar
 Etiquetes: 
						Comida sudamericana
 
						Etiquetes: 
						Comida sudamericana  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3010 visites.
 3010 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Ous i làctics
 Ous i làctics Truita
 Truita 
  Carns
 Carns
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram