Fesols Xinesos

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:    
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • ½ quilo de fesols vermells
  • 1 pit de pollastre
  • 1 ceba
  • 2 tomĂ quets mitjans
  • 3 grans d'all
  • ½ pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • 5 tiges d'api verd
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

ElaboraciĂł

per als fesols tenim diverses opcions, la millor seria tendres, però com depèn de la temporada, la segona opció són fesols secs i posar-los a hidratar unes tres hores abans, finalment i si no hi ha mÊs remei, pegar mà de fesols de pot, però com última opció.
Cuinar els fesols en la mateixa aigua que els hidratem fins que estiguin tendres. Al mateix temps podem anar preparant la resta.
Filetejat el pit (però a la botiga ja el podeu aconseguir filetejat molt fi) i el fem nomÊs una mica a la paella perquè no s'endureixi molt, i desprÊs el esfilagarsem molt fi, els altres ingredients els piquem a taquets molt petits. Un cop tenim tot picat i llest, posem oli d'oliva a la paella i comencem per posar els alls i deixar que agafin color, desprÊs posem la resta de verdures i deixem que es daurin una mica, salpebrar una mica estaria bÊ, finalment posem el pit esfilagarsat i si cal podem posar una mica de brou dels fesols, deixem coure uns 5 minuts. Finalment afegim aquesta barreja als fesols i els deixem coure 10 minuts mÊs a foc mitjà. Verificar la sal, una mica de pebre picant li pod donar un toc mÊs especial

1h 10min

Notes

per donar-li un toc del paĂ­s, els poseu afegir daus de cansalada o chorizo.es un Ă pat fort i no la recomano per sopar

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Fesols Xinesos

Enllaça aquesta recepta:

1416 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



2 comentaris:

Francisca Domingo diu:
La teva recepta sembla interessant.Et voldria preguntar si pot fer-se amb fesols del ganxo frescos.De quina zona de sudamĂŠrica ĂŠs?
Minchas diu:
estan molt bons els Fesols frescos, jo trobo que quedaria bastant bè,
oh tant la recepta como jo som de Colombia, Francisca disme con te surten els pesols ....


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!