Fesols Xinesos
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per olla a pressió
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- ½ quilo de fesols vermells
- 1 pit de pollastre
- 1 ceba
- 2 tomàquets mitjans
- 3 grans d'all
- ½ pebrot verd
- ½ pebrot vermell
- 5 tiges d'api verd
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
per als fesols tenim diverses opcions, la millor seria tendres, però com depèn de la temporada, la segona opció són fesols secs i posar-los a hidratar unes tres hores abans, finalment i si no hi ha més remei, pegar mà de fesols de pot, però com última opció.
Cuinar els fesols en la mateixa aigua que els hidratem fins que estiguin tendres. Al mateix temps podem anar preparant la resta.
Filetejat el pit (però a la botiga ja el podeu aconseguir filetejat molt fi) i el fem només una mica a la paella perquè no s'endureixi molt, i després el esfilagarsem molt fi, els altres ingredients els piquem a taquets molt petits. Un cop tenim tot picat i llest, posem oli d'oliva a la paella i comencem per posar els alls i deixar que agafin color, després posem la resta de verdures i deixem que es daurin una mica, salpebrar una mica estaria bé, finalment posem el pit esfilagarsat i si cal podem posar una mica de brou dels fesols, deixem coure uns 5 minuts. Finalment afegim aquesta barreja als fesols i els deixem coure 10 minuts més a foc mitjà. Verificar la sal, una mica de pebre picant li pod donar un toc més especial
1h 10min
Notes
per donar-li un toc del país, els poseu afegir daus de cansalada o chorizo.es un àpat fort i no la recomano per sopar
Etiquetes: Comida sudamericana Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2715 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.