Bacallà fregit amb fesols de Santa Pau i tomàquet al forn amb formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà de 200 grams, dessalats
  • 600 grams de fesols de Santa Pau, bullits . 150 grams per comensal
  • Picada d'all i julivert
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Alls pelats
  • Formatge ratllat
  • Quatre tomàquets madurs, tallats en dues meitats
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Un motlle rodó, inoxidable, de mida mitjana.

Elaboració

Primer de tot, fregim en una paella amb una mica de picada feta amb : dos alls pelats, julivert i oli d'oliva, els fesols de Santa Pau, ja bullits.
A part, en una safata per anar al forn, posem quatre tomàquets oberts per la meitat, salpebrats, i els espolsem amb formatge ratllat, i els posem en el forn, fins que el formatge sigui rós.
A part, en una paella amb oli d'oliva, enfarinem i fregim els lloms de bacallà, primer amb la pell cap amunt. Després, els girem fins que són fregits.
En el moment de posar-los en el plat, posem: el llom de bacallà, fem un niu amb els fesols, i al costat del llom, posem el tomàquet amb formatge, i llest¡

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1132 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!