Bacallà fregit amb fesols de Santa Pau i tomàquet al forn amb formatge
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà de 200 grams, dessalats
- 600 grams de fesols de Santa Pau, bullits . 150 grams per comensal
- Picada d'all i julivert
- Oli d'oliva
- Farina
- Alls pelats
- Formatge ratllat
- Quatre tomàquets madurs, tallats en dues meitats
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Un motlle rodó, inoxidable, de mida mitjana.
Elaboració
Primer de tot, fregim en una paella amb una mica de picada feta amb : dos alls pelats, julivert i oli d'oliva, els fesols de Santa Pau, ja bullits.
A part, en una safata per anar al forn, posem quatre tomàquets oberts per la meitat, salpebrats, i els espolsem amb formatge ratllat, i els posem en el forn, fins que el formatge sigui rós.
A part, en una paella amb oli d'oliva, enfarinem i fregim els lloms de bacallà, primer amb la pell cap amunt. Després, els girem fins que són fregits.
En el moment de posar-los en el plat, posem: el llom de bacallà, fem un niu amb els fesols, i al costat del llom, posem el tomàquet amb formatge, i llest¡
40min
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2232 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.