 
						Cua de bou al vi negre
La cua de bou al vi és un plat mot fàcil de fer, ja que el resultat final és una carn molt melosa. És un plat molt fàcil de fer i fa festa.
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Guisat
						Recepta per olla a pressió
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 3 porros
- 6 pastanagues
- 1 quilo i mig de cua de bou (o boví)
- 1 litre o litre i mig de vi negre
- 1 lligat d'herves aromàtiques (Bouquet garní)
- Oli
- Sal
- Pebre negre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer que res, apuntar que la quantitat de cua és aproximada doncs habitualment us la vendran en paquets, relligada.
Es pot fer en una cassola o a l'olla ràpida. Salpebrem la cua i la marquem una mica a l'olla amb un bon raig d'oli fins que quedi segellada.
Hi afegim els porros (només la part blanca) i les pastanagues, tallats a rodanxes. Posar el manat d'herbes (llorer, farigola, romaní...)
Just cobrir amb el vi negre. Aquesta recepta no porta ni aigua ni brou. El resultat final no te cap gust al vi.
Tapar l'olla ràpida i deixar coure, des que ens ho indica el xiulet, uns 30-35 minuts, a foc baix. Si ho voleu fer en una cassola, el temps serà més llarg i anirà fent el xup-xup fins que la noteu tendre.
Un cop cuita, passar el suc, les pastanagues i el porro per la batedora per aconseguir una fina salsa.
														
 1h
 1h 
Notes
Podeu servir la cua, amb la salsa per sobre i amb qualsevol guarnició que us agradi: pèsols, arròs blanc, cous cous, etc.
 Etiquetes: 
						Per a celíacs  Sense gluten  Sense lactosa
 
						Etiquetes: 
						Per a celíacs  Sense gluten  Sense lactosa  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5595 visites.
 5595 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Postres i dolços
 Postres i dolços Pastís
 Pastís Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
  Altres
 Altres





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram