Maduixots al vi negre
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 500 gr de maduixots
- 1 got dels d'aigua d'un bon vi negre
- 4 o 5 cullerades de sucre (la recepta original diu blanc però jo l'he posat morè)
- La pell d'una taronja
- 1 branca de canyella
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Netegem els maduixots i els partim per la meitat.
En una cassola escalfem el vi amb el sucre, la canyella i la pell de taronja.
Ho cuinem durant 15 minuts i hi afegeim els maduixots i ho deixem uns 5 minuts tot junt.
Retirem del foc i ho deixem reposant fins que estigui fred, llavors ho posem a la nevera fins l'hora de servir.
														
 35min
  35min 
Notes
Si ens fa nosa o no ens agrada, retirem la pell de la taronja i la branca de canyella.
 Etiquetes: 
						Maduixots  Postres
 
						Etiquetes: 
						Maduixots  Postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2588 visites.
 2588 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									 
									 Miriam Pujol
 Miriam Pujol![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)



 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram