Maduixots al vi negre

Ingredients

  • 500 gr de maduixots
  • 1 got dels d'aigua d'un bon vi negre
  • 4 o 5 cullerades de sucre (la recepta original diu blanc però jo l'he posat morè)
  • La pell d'una taronja
  • 1 branca de canyella

3 racions

Elaboració

Netegem els maduixots i els partim per la meitat.
En una cassola escalfem el vi amb el sucre, la canyella i la pell de taronja.
Ho cuinem durant 15 minuts i hi afegeim els maduixots i ho deixem uns 5 minuts tot junt.
Retirem del foc i ho deixem reposant fins que estigui fred, llavors ho posem a la nevera fins l'hora de servir.

35min

Notes

Si ens fa nosa o no ens agrada, retirem la pell de la taronja i la branca de canyella.


Recepta de cuina de Maduixots al vi negre

Vi utilitzat sense saber si aniria be.
per Bruguers Sanou

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

4 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Preciosa recepta, felicitats.Aqui a la nostre terra,l´Alt Empordà, només ès un comentari, posem garnatxa a les maduixes.M´ha agradat la teva recepta.
Bruguers Sanou diu:
Gràcies pel comentari, encoratja a seguir compartint receptes.
A casa sempre les haviem fet amb moscatell a part del pràctic suc de taronja.
Marta Morató diu:
Quin vi utilitzes? Un jove, un criança, monovarietal, amb cupatge?
Bruguers Sanou diu:
Hola Marta, disculpa el retard en contestar. Ara he penjat la foto de l'ampolla de vi, de totes maneres quan em van passar la recepta no em van donar cap pista.
Aquesta ampolla la tenia i la vaig utilitzar i em va sortir be. La propera vegada aniré a la bodega de confiança i potser me''n recomanen un altre. Ara, crec que al tenir garnatxa ja és valor segur


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!