Maduixots al vi negre

Ingredients

  • 500 gr de maduixots
  • 1 got dels d'aigua d'un bon vi negre
  • 4 o 5 cullerades de sucre (la recepta original diu blanc però jo l'he posat morè)
  • La pell d'una taronja
  • 1 branca de canyella

3 racions

Elaboració

Netegem els maduixots i els partim per la meitat.
En una cassola escalfem el vi amb el sucre, la canyella i la pell de taronja.
Ho cuinem durant 15 minuts i hi afegeim els maduixots i ho deixem uns 5 minuts tot junt.
Retirem del foc i ho deixem reposant fins que estigui fred, llavors ho posem a la nevera fins l'hora de servir.

35min

Notes

Si ens fa nosa o no ens agrada, retirem la pell de la taronja i la branca de canyella.


Recepta de cuina de Maduixots al vi negre
Recepta de cuina de Maduixots al vi negre
Recepta de cuina de Maduixots al vi negre

Vi utilitzat sense saber si aniria be.

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2524 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Preciosa recepta, felicitats.Aqui a la nostre terra,l´Alt Empordà, només ès un comentari, posem garnatxa a les maduixes.M´ha agradat la teva recepta.
Bruguers Sanou diu:
Gràcies pel comentari, encoratja a seguir compartint receptes.
A casa sempre les haviem fet amb moscatell a part del pràctic suc de taronja.
Marta Morató diu:
Quin vi utilitzes? Un jove, un criança, monovarietal, amb cupatge?
Bruguers Sanou diu:
Hola Marta, disculpa el retard en contestar. Ara he penjat la foto de l'ampolla de vi, de totes maneres quan em van passar la recepta no em van donar cap pista.
Aquesta ampolla la tenia i la vaig utilitzar i em va sortir be. La propera vegada aniré a la bodega de confiança i potser me''n recomanen un altre. Ara, crec que al tenir garnatxa ja és valor segur

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: