Maduixots al vi negre

Ingredients

  • 500 gr de maduixots
  • 1 got dels d'aigua d'un bon vi negre
  • 4 o 5 cullerades de sucre (la recepta original diu blanc però jo l'he posat morè)
  • La pell d'una taronja
  • 1 branca de canyella

3 racions

Elaboració

Netegem els maduixots i els partim per la meitat.
En una cassola escalfem el vi amb el sucre, la canyella i la pell de taronja.
Ho cuinem durant 15 minuts i hi afegeim els maduixots i ho deixem uns 5 minuts tot junt.
Retirem del foc i ho deixem reposant fins que estigui fred, llavors ho posem a la nevera fins l'hora de servir.

35min

Notes

Si ens fa nosa o no ens agrada, retirem la pell de la taronja i la branca de canyella.


Recepta de cuina de Maduixots al vi negre
Recepta de cuina de Maduixots al vi negre
Recepta de cuina de Maduixots al vi negre

Vi utilitzat sense saber si aniria be.

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2262 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Preciosa recepta, felicitats.Aqui a la nostre terra,l´Alt Empordà, només ès un comentari, posem garnatxa a les maduixes.M´ha agradat la teva recepta.
Bruguers Sanou diu:
Gràcies pel comentari, encoratja a seguir compartint receptes.
A casa sempre les haviem fet amb moscatell a part del pràctic suc de taronja.
Marta Morató diu:
Quin vi utilitzes? Un jove, un criança, monovarietal, amb cupatge?
Bruguers Sanou diu:
Hola Marta, disculpa el retard en contestar. Ara he penjat la foto de l'ampolla de vi, de totes maneres quan em van passar la recepta no em van donar cap pista.
Aquesta ampolla la tenia i la vaig utilitzar i em va sortir be. La propera vegada aniré a la bodega de confiança i potser me''n recomanen un altre. Ara, crec que al tenir garnatxa ja és valor segur

Afegir comentari
 

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: