Rossellones al xerès

Ingredients

  • 1 - 1,5 Kg de rossellones
  • 3 grans d'all
  • 1 bitxo o caiena
  • 1/2 got de xerès
  • 1 cullerada curulla de farina
  • Julivert
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Unes hores abans posar les rossellones amb aigua freda i força sal per treure tota la sorra que puguin tenir.
En una cassola ample, posem un raig d'oli d'oliva. Piquem els grans d'all i els afegim a la cassola juntament amb el bitxo o la caiena.
Quan comencin a daurar-se, afegim les rossellones escorregudes i posem el foc al máxim. Sacsegem la cassola enèrgicament i empolvorem amb la farina i sacsegem de nou.
Un cop la farina s'hagi dissolt, reguem les rossellones amb el xerès, afegim una mica de sal i deixem que s'obrin. Anem movent la cassola per deixar lloc a les rossellones que no s'hagin obert.
Tirar el julivert trinxat per sobre.

Notes

És important no cuinar-les gaire ja que s'assequen i queden en no rès i s'han de servir calentes


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!