Rap amb patates
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1/2 kg. de rap a rodanxes
- 1/2 kg. de patates a rodanxes de 3 mm
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- Una mica de julivert
- Safrà
- Sal, oli d'oliva
- Farina d'arròs o la que tingueu més a mà.
Per a la muselina:
- 1 ou separat, clara i rovell
- 1 gra d'all
- Sal
- Oli d'oliva
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Enfarineu i saleu les rodanxes de rap i enrossiu-les en una paella amb oli. Reserveu-les. Filtren l'oli de les restes de farina i allà mateix enrossiu les patates, quan siguin dauradetes però no acabades de coure traieu-li es de l'oli i reserveu-les també. Torneu a filtrar l'oli i passeu-ne una petita quantitat a una caçola de les amples i planes. Sofregiu en aquest mateix oli la ceba, l'all, els brins de safrà i la banqueta de julivert. Quan hagi enrossit afegiu-hi les patates, cobriu-les d'aigua, saleu i deixeu-les acabar de coure. Quan calculeu que falten uns 5 minuts poseu amb compte per sobre les patates les rodanxes de rap que tenieu reservades i deixeu-ho aquests 5 minuts més al foc.
A part feu una maionesa amb el rovell d'ou, l'all, sal i l'oli, a part munteu la clara a punt de neu. Incorporeu-la amb compte a la maionesa que us ha de quedar escumosa. Ja teniu la muselina.
Passeu peix i patates a una plata que pugui anar al forn, distribuiu per sobre la muselina i gratineu al forn al punt de daurat que més us agradi.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2956 visites.
 2956 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram