Rap amb patates

Ingredients

  • 1/2 kg. de rap a rodanxes
  • 1/2 kg. de patates a rodanxes de 3 mm
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • Una mica de julivert
  • Safrà
  • Sal, oli d'oliva
  • Farina d'arròs o la que tingueu més a mà.

Per a la muselina:

  • 1 ou separat, clara i rovell
  • 1 gra d'all
  • Sal
  • Oli d'oliva

3 racions

Elaboració

Enfarineu i saleu les rodanxes de rap i enrossiu-les en una paella amb oli. Reserveu-les. Filtren l'oli de les restes de farina i allà mateix enrossiu les patates, quan siguin dauradetes però no acabades de coure traieu-li es de l'oli i reserveu-les també. Torneu a filtrar l'oli i passeu-ne una petita quantitat a una caçola de les amples i planes. Sofregiu en aquest mateix oli la ceba, l'all, els brins de safrà i la banqueta de julivert. Quan hagi enrossit afegiu-hi les patates, cobriu-les d'aigua, saleu i deixeu-les acabar de coure. Quan calculeu que falten uns 5 minuts poseu amb compte per sobre les patates les rodanxes de rap que tenieu reservades i deixeu-ho aquests 5 minuts més al foc.
A part feu una maionesa amb el rovell d'ou, l'all, sal i l'oli, a part munteu la clara a punt de neu. Incorporeu-la amb compte a la maionesa que us ha de quedar escumosa. Ja teniu la muselina.
Passeu peix i patates a una plata que pugui anar al forn, distribuiu per sobre la muselina i gratineu al forn al punt de daurat que més us agradi.

30min


Recepta de cuina de Rap amb patates
per Lo (st) Indequitxen
Recepta de cuina de Rap amb patates
per Lo (st) Indequitxen

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: